Média

Lakatos Márkkal és Fördős Zével szerződött az Adaptive Media

Lakatos Márk
Lakatos Márk

Gasztro és lifestyle tematikában véleményvezérekkel bővítette portfólióját az Adaptive Media: a D. Tóth Kriszta által jegyzett wmn.hu magazint követően Fördős Zé és Lakatos Márk online tartalmai is bekerültek a sales house alá.

Fördős Zé
Fördős Zé

Fördős Zé esetében a Zé magazin internetes tartalmairól van szó. A zemagazin.hu tavaly indult, és naponta többször frissülő egyedi gasztro-szakértői tartalommal várja az olvasókat, akik a hagyományos receptek mellett interjúkban és a konyhaművészet különböző területeit egyesítő cikkekben is elmerülhetnek. A site a sales house-on keresztül a display felületek mellett a portál alapját jelentő videós tartalmakban és cikkekben biztosít megjelenési lehetőséget a hirdető ügyfelek részére.

A Hámori Barbara és Lakatos Márk vezetésével működő Lakatos Márk Group elsősorban divat és életmód témákban készít videós tartalmakat, melyek Style Tube fiókjukon, valamint Lakatos Márk hivatalos Facebook és Instagram oldalán érhetőek el. A sales house-szal kötött megállapodásnak köszönhetően a márkáknak lehetősége nyílik natív videós megjelenésre.

Kiemelt kép: Lakatos Márk

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik