Média

Visszahozza a TV2 a Drágám, add az életed! című műsort

Drágám, add az életeda
Drágám, add az életeda

A SorozatWiki információja szerint a TV2 úgy döntött, folytatja a Drágám, add az életed! című műsort. Sőt úgy tudják, már el is indult a harmadik szezon forgatása. A műsor ősztől lesz látható a csatornán.

Az információt a TV2 sajtóosztálya is megerősítette a blognak, mely felidézte, hogy a Drágám, add az életed! először tavaly tavasszal volt látható a TV2-n, kizárólag celebek szereplésével. Bár az első évad még nagy siker volt, még az is előfordult, hogy az RTL Klubon látható Éjjel-Nappal Budapestet is meg tudta szorongatni, a produkció második, tavaly őszi szezonja, amikor egyaránt voltak civilek és ismert emberek képernyőn, már nem volt annyira  sikeres, sokkal kevesebben nézték, mint az első évadot. Ezután idén tavasszal nem is készült új évad a műsorból, voltak, akik ezt hitték, a TV2 ezzel akár végleg el is temette a műsort. A blog egyébként úgy tudja, hogy ezúttal ismételten csak cebelek lesznek a műsorban.

A Drágám, add az életed!-nek Till Attila volt a műsorvezetője.

Tegnap derült ki, hogy a TV2 július elsejével leváltotta Ökrös Gergelyt, a TV2 tavaly év elején kinevezett programigazgatóját. Helyére Fischer Gábor került, aki mostanáig a tévétársaság kábelcsatornáiért volt felelős, mostantól viszont minden csatornáért ő felel. Úgy tudjuk, a változásban a TV2 tavaszi műsorstruktúrájának kudarcai is jelentős szerepet játszhattak.

Ökrös Gergely (balra) és Fischer Gábor (jobbra)
Máris leváltották a TV2 tavaly kinevezett programigazgatóját
Ökrös Gergely programigazgató helyét Fischer Gábor, a TV2 kábelcsatornáinak eddigi igazgatója veszi át – tudta meg a 24.hu.

A TV2-vel összefüggő másik mai hír, hogy a Médiatanács közel 9 millió forint bírságot szabott ki a csatornára.

stahl judit (stahl judit)
Jogsértő volt a TV2-n a Stahl Konyhája
A Médiatanács ezért 8,12 millió forint bírság megfizetésére kötelezte a TV2-t.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik