Média

Terjeszkedik a DocuBox tévécsatorna

docubox hd
docubox hd

Az SPI/Filmbox kedden bejelentette, hogy Lengyelországban is elindítja a Magyarországon is elérhető DocuBox HD csatornát.

A tévécsatorna az egyik legnagyobb lengyel kábelszolgáltatóhoz, a TOYA-hoz került be elsőként. A feliratozott programokat kínáló adás a FilmBox Premium csomag részeként kerül be a választékba.

A DocuBox HD kínálatában a bolygó rejtélyeit és szépségeit feltáró dokumentumfilmek láthatók. A csatorna olyan, nemzetközileg is ismert programokat tűz műsorára mint az Imax produkciók közül az Africa: The Serengeti, az Antarctica, vagy az Australia and Bears, de itt adják a The Mythical Roads és a Humanima című sorozatokat is, amelyek bemutatják azt a világot, ahol nők és férfiak a vadonban, a természettel összhangban élnek.

Örömünkre szolgál, hogy a TOYA-val együttműködésben kiterjeszthetjük és változatosabbá tehetjük prémium csatornánk jelenlegi kínálatát. A DocuBox HD-val az SPI visszahozza a dokumentumfilmek értékét a nézőknek. Egy olyan csatornát kínálunk, amely reality show-szerű és dramatizált formátumok nélkül sugározza dokumentumfilmjeit.

– mondta el Fülöp Tamás, az SPI/Filmbox közép-kelet-európai regionális operatív igazgatója.

A DocuBox HD egy nagyobb nemzetközi, tematikus csatornákat kínáló portfólió része, amit az Spi/Filmbox Nyugat- illetve Közép-Kelet-Európában, Oroszországban, Skandináviában, Törökországban, a Közel-Keleten, Afrikában, valamint az Egyesült Államokban juttat el az előfizetőkhöz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik