Média

Új magazin a Praktika kiadójától

Praktika Gyerek
Praktika Gyerek

Praktika Gyerek címmel jelent meg egy új magazin a magyar lappiacon, kiadója a Praktika és az Otthon magazin, valamint a Füles-rejtvénylapcsalád tulajdonosa, az IQ Press Kft.

A Praktika Gyerek különszám alapját a legérdekesebb gyermekeknek elkészíthető praktika tartalmak gyűjteménye adja, ám új ötleteket is találnak azok az olvasók, akik szebbé, vagy játékosabbá szeretnék tenni a kisgyermekek életét és környezetét.

A Praktika magazinban évről évre számtalan kreatív ötletet kínálunk a játszó gyereknek, vagy amit azért készítünk, hogy az életterük szebb és jobb kedvű legyen. Ezekből gyűjtöttünk most össze számosat ebben a különszámban, megfűszerezve vadonatúj, modern témákkal, gondolva a nyárra, a vakációra és a megfizethetetlenül édes gyermekmosolyokra.

– mondta Boda Ildikó, az IQ Press Kft. portfólió-vezetője.

A kiadó azt is bejelentette, hogy további két külön kiadványt tervez megjelentetni a Praktika égisze alatt 2017-ben.

A mostani különszám 80+4 oldalas, és idén augusztus elejéig lesz kapható. Nyomtatott példányszáma 25 ezer darab, és 790 forintért árulják.

Az anyalap, a Praktika magazin tavaly augusztus végi megújítását követően továbbra is 12 alkalommal jelenik meg, változatlan méretben, terjedelemben és áron.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik