Média
Robert Redeleanu, a UPC Magyarország új vezérigazgatója

Kimagasló negyedévet zár a UPC Magyarország

Szalay Dániel
Szalay Dániel

újságíró. 2017. 05. 08. 13:44

Korábban a témában:

Erős első negyedévet zárt a UPC Magyarország, a világ legnagyobb kábelkommunikációs- és multimédia vállalatának, a Liberty Globalnak a magyarországi leányvállalata.

A cég közlése alapján az előfizetések (RGU-k) száma az előző év azonos időszakához képest 104 ezerrel növekedett, és így meghaladta az 1 millió 945 ezret. Kimagasló az előző évhez viszonyított teljes árbevétel-növekedés, mely 11 százalékos emelkedést mutat, ami Robert Redeleanu, a UPC Magyarország és Románia vezérigazgatója szerint a hálózatfejlesztési aktivitásoknak, a mobil- és üzleti szegmensnek és az új innovatív szolgáltatásoknak köszönhető.

A részletekbe belemenve az látszik, hogy idén március 31-ig összesen 632.840 szélessávú internet előfizetést regisztráltak, amely 35.590-nel haladja meg az egy évvel korábbi értéket. Az analóg és digitális televízió előfizetések száma 11.380-nal emelkedett ugyanebben az időszakban, így összesen több mint 663.900 televíziós előfizetést nyújt országszerte a műsorterjesztő cég.

Ami a vezetékes telefon előfizetéseket illeti, ezek mennyisége egy év alatt több mint 31.700-zal gyarapodott, így az első negyedév végére elérte az 581.100-at. A UPC által nyújtott mobil szolgáltatások előfizetői tábora 67 ezresre bővült, ami 25.740-nel több mint a 2016 március végi létszám.

További érdekesség, hogy az otthonok falain kívül is folyamatos televíziózást biztosító Horizon Go szolgáltatást aktívan használó ügyfelek száma egy év alatt megnégyszereződött.

Kiemelt kép: Robert Redeleanu, a UPC Magyarország és a UPC Románia vezérigazgatója
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Németh Sándor: Előfordult, hogy a szocialisták zsaroltak

Kommentek

THE ASSASSINATION OF GIANNI VERSACE: AMERICAN CRIME STORY "The Man Who Would Be Vogue" Episode 1 (Airs Wednesday. January 17, 10:00 p.m. e/p) -- Pictured: Edgar Ramirez as Gianni Versace. CR: Jeff Daly/FX
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.