Média
Novák Péter

Novák Péter veszi át a DAN-t

Szalay Dániel
Szalay Dániel

újságíró. 2017. 05. 03. 11:10

Korábban a témában:

Június elsejétől Novák Péter, az IAB Hungary volt elnöke, a Használtautó.hu ügyvezetője veszi át a Dentsu Aegis Network (DAN) cégcsoport teljes magyar szervezetének irányítását a céget Kovács Zoltán tavaly év végén történő távozását követően átmenetileg irányító Patrik Gamrydtől, a Dentsu Aegis Network egyik regionális vezetőjétől.

(A DAN a világ legnagyobb digitális médiaügynökségeinek egyike. Magyarországi leányvállalata még Kovács Zoltán vezetésével évente 10 milliárd forint forgalmat produkált.)

Novák Péter több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a digitális világ, reklám- és médiapiac területén, 10 évig a Kirowski digitális marketing ügynökség (mai nevén Isobar Budapest, a Dentsu Aegis Network Hungary egyik tagügynöksége) egyik vezetője volt, médiaoldalon szerzett tapasztalatok mellett különféle online szolgáltatások beindításával is foglalkozott, az utóbbi 3 évben pedig a Használtautó.hu ügyvezetőjeként dolgozott. Novák emellett a Magyar Reklámszövetség és az IAB Hungary szakmai szervezetekben folyamatosan, különféle vezetői feladatokat töltött be az utóbbi 17 évben.

Bejelentették azt is, hogy a cégcsoport napi működését az elmúlt hónapokban ideiglenesen megbízott operatív igazgatóként vezető Turóczi András a jövőben – immár állandó jelleggel – Chief Operating Officer (COO) szerepben folytatja pályafutását, emellett pedig visszaveszi a Dentsu Aegis Network kereskedelmi területének, az Amplifinak a vezetését is, melyet korábban is ellátott.
Az Isobar Budapest éléről közös megegyezéssel távozik Kötcsei Csaba, feladatait az új cégvezető kiválasztásáig Novák Péter tölti be.

A Dentsu Aegis Network deklarált célja, hogy 2020-ra egy 100 százalékban digitális üzletté váljon. Ennek a világos célnak köszönhető, hogy az elmúlt 5 évben több mint kétszer olyan gyorsan nőttünk, mint versenytársaink. A magyarországi szervezet az erős digitális szakértelmével a médiaügynökségeinél illetve a piacvezető digitális kommunikációs ügynökségével, az Isobarral nagyon jó pozícióban van ahhoz, hogy továbbra is egy erős motorja legyen ennek a fejlődésnek és növekedésnek. Biztos vagyok benne, hogy ezek a változások tovább fogják erősíteni ezt és további jelentős értéket tudunk hozzáadni ügyfeleink üzleti céljainak eléréséhez

– tette hozzá Patrik Gamryd.

Kiemelt kép: Novák Péter
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Ma kiderül, mennyire erős a Fidesz

Kommentek

Happy children girl and boy brother and sister eating strawberries with milk
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.