Média

Változások a Dentsu Aegis Network Hungary élén

A Dentsu Aegis Network budapesti irodája
A Dentsu Aegis Network budapesti irodája
Turóczi András, Dentsu Aegis Network Hungary
Turóczi András, Dentsu Aegis Network Hungary

Turóczi András irányítja a világ egyik legnagyobb digitális médiaügynökségének budapesti leányvállalatát operatív vezetőként, amíg meg nem találják a tavaly távozott Kovács Zoltán utódját.

Turóczi korábban Head of Amplifi szerepben a média szolgáltatási területeket vezette a cégcsoporton belül és megbízott vezetője volt az iProspect márkának, de idén január 1-jétől a csoport hazai képviseletének megbízott operatív vezetői teendőit is ellátja Chief Operating Officer (COO) pozícióban. Az ő feladatai közé tartozik a cégcsoport hazai tevékenységének teljes körű irányítása, a stratégia irányok kijelölése és a napi működés biztosítása. Új szerepkörében közvetlenül a Dentsu Aegis Network NCE régiós ügyvezetőjének, Patrik Gamrydnak tartozik beszámolási kötelezettséggel.

Turóczi András megbízatása a vezérigazgatói pozíció betöltéséig tart, ami tavaly november közepén azután üresedett meg, miután a legbefolyásosabb digitális médiavezetők toplistáján első helyen szereplő Kovács Zoltán távozott a cégcsoporttól. (Az utód kiválasztása  még tart.)

Kovács Zoltán végleges utódját még keresik
Kovács Zoltán

Turóczi András feladatai közül az Amplifi vezetésére vonatkozót ideiglenes jelleggel Bacsa Gábor, a Carat Hungary ügyvezetője, az iProspect vezetésére vonatkozót szintén ideiglenes jelleggel Eipl Vilmos, a Vizeum Hungary ügyvezetője vette át.

A Dentsu Aegis Network Hungary az elmúlt időszakban – még Kovács Zoltán vezetésével – évente 10 milliárd forint forgalmat produkált.

Kiemelt kép: a Dentsu Aegis Network Hungary irodája Budapesten

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik