Média

Új műsorvezetőt igazol a SlágerTV

Kunu Mario, a Sláger TV új műsorvezetője
Kunu Mario, a Sláger TV új műsorvezetője
Kunu Mario, a Megasztárból is ismert énekes műsorvezetőként debütál a zenecsatornán.

Bangó Margit, Zoltán Erika, Tücsi, Pordán Petra, Nagy Zsolt Leo, Bódi Margó, Guszti és Csabi után új névvel bővül a zenész-műsorvezetők sora a Sláger TV-n. Ugyanis Kunu Mario is hamarosan műsorvezetőként debütál a zenecsatornán. Emellett az énekes klipjeit már a Sláger TV műsoraiban is láthatják a nézők.

Kunu Mario fiatal pop-latin-r’n’b és rap előadó. Az 1991-ben született énekes 12 éves kora óta foglalkozik zenéléssel. 2010-ben a Megasztárban is megmutatta magát a TV2-n. Akkor a legjobb 20 előadó közé jutott be a Street nevű formációval. Ezt követően 2012-ben Kunu Mario megalakította a G-Point nevű együttest, majd olyan előadókkal dolgozott együtt mint például Emilio, Essemm, G.w.M, Burai Krisztián vagy Fatima. A nagyobb sikert azonban az énekes számára a szólókarrier hozta meg: például a lírai hangvételű Álruhában című klipje több mint 6 milliós, a latinos Senorita című videója pedig 5,5 milliós nézettséggel büszkélkedhet a legnagyobb videómegosztó oldalon.

„Kunu Mario klipjei villámsebességgel értek el hatalmas nézettséget és a fiatal tehetségnek pillanatok alatt nagy rajongótábora lett a közösségi médiában. Mi is felfigyeltünk erre és úgy döntöttünk, hogy játszani fogjuk a videóit műsorainkban, hogy ne csak az online rajongótáborhoz, hanem a televízióban még szélesebb közönséghez eljuttassuk az énekes klipjeit, zenéit. Így lettünk Kunu Mario médiatámogatói” – mondta el Fái András, a Sláger TV producere. A producer azt is elmondta, hogy az énekes a Sláger TV képernyőjén egy most induló új műsorban tűnik majd fel, amely a világ egyik legnépszerűbb zenei stílusával foglalkozik majd, a magyar zenetévék közül egyedüliként.

Kunu Mario legsikeresebb videója, az Álruhában.

És a Senorita.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik