Folytatódik a TV Paprika Bocuse d’Or sorozata, mely a 2016-os világraszóló európai győzelemtől a 2017-es lyoni döntőig tartó szakaszt mutatja be. A csatorna azt ígéri, hogy eddig soha nem látott szakmai titkok derülnek ki a világbajnoki felkészülésről, láthatóak lesznek a legizgalmasabb lyoni pillanatok.
A TV Paprika a Müllner & Kálmán Content Lab céggel közös produkciójában nyomon követte a rázósabb és könnyedebb pillanatait a megmérettetés időszakában. A verseny után Széll Tamás és Szabó Kevin Jókuti András vendégeiként megmutatják, hogyan lehet otthon is Bocuse d’Or alapanyagokkal, a verseny ihlette, ám mégis egyszerű fogásokat elkészíteni.
A négyrészes sorozatban megszólalnak a magyar Bocuse-csapat tagjai, szakmai tanácsadójuk, a három Michelin-csillagos Rasmus Kofoed, valamint Serge Vieira, az európai döntő zsűri tagja, Jerome Bocuse, a Bocuse d’Or elnöke és Joel Robuchon, a világ jelenleg legtöbb, mintegy harminc Michelin-csillaggal rendelkező séfje.
A Bocuse d’Or – Lyon premierjét április 22-én 11 órakor vetíti a TV Paprika. A további epizódok 23-án, illetve 29-én és 30-án ugyanebben az időpontban lesznek láthatók.