Média

Változott a DIGI tévés kínálata

tévé távkapcsoló
tévé távkapcsoló
A DoQ csatorna 0,3 százalék körüli közönségaránnyal rendelkezik
A DoQ csatorna 0,3 százalék körüli közönségaránnyal rendelkezett a múlt héten

A Radu Morar érdekeltségei közé tartozó Tematic Media Group pénteki bejelentése értelmében bekerült a DIGI digitális alapcsomagjába a médiaszolgáltatóhoz tartozó dokumentumfilmes csatorna, a DoQ.

Miután így már elérhető minden kábeles DIGI előfizető számára a csatorna, megteremtődött annak a technikai lehetősége, hogy akár 2 millióan is nézhessék a műsorát.

A dokumentumcsatorna a hét minden napján 0-24 órában kínál műsorokat azok számára, akik szeretnék megismerni a múlt, jelen és jövő titkait. A nagy felbontású (HD minőségű) dokureality-k mellett bemutatnak számukra háborús frontvonalakon készült archív felvételeket és animációs technikával rekonstruált csatajeleneteket is.

A Tematic Media Grouphoz tartozik egyébként a DoQ mellett, a The Fishing&Hunting Channel (horgászcsatorna), a Sláger Tv és a 103.9 Sláger FM is.

A DoQ csatorna a Nielsen Közönségméréstől származó adatok alapján a múlt héten a 46. legnézettebb tévécsatorna volt Magyarországon, 0,3 százalékos közönségaránnyal a 18-59-es korosztályban, míg az egész napot nézve a 49. helyen voltak, ugyancsak 0,3 százalékos csatornaátlaggal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik