Média

Peller Mariann ezoterikus műsor gazdája lesz

Utazás a lelked körül, Peller Mariann
Utazás a lelked körül, Peller Mariann
A LifeNetwork új saját gyártású műsorának lesz a műsorvezetője, kártyajóssal és asztrológussal az oldalán.

Peller Mariann vezetésével március 31-én debütál az Utazás a lelked körül című új, ezoterikus műsor az Origo-New Wave Media csoport tévéjénél, a Lifenetworknél. 

A műsor heti gyakorisággal lesz látható, és természetfeletti és ezoterikus témákat boncolgatnak majd benne. Ismert közéleti figurák mesélnek majd az őket érintő megmagyarázhatatlan jelenségekről, tapasztalataikra pedig külső szakértők segítségével keresnek választ.

A LifeNetworknél közölték: a nagysikerű „Egy kávé Szily Nórával” című műsor után a csatorna egy hasonlóan bensőséges, mégis más koncepciójú programmal szeretettek volna előrukkolni. A nézők visszajelzései alapján a spirituális témák iránt mutatkozott fokozott érdeklődés, így alakult ki a beszélgetős műsor iránya.

A félórás epizódok célja, hogy a misztikus történetekre nyitott embereket, nézőket elgondolkodtassa, és mindezt szórakoztatóan tegye. Peller Mariann és férje, a műsor ötletgazdái, már évek óta foglalkoznak spirituális témákkal, hiszen Peller már 2011-ben elkezdett elmerülni a témában.

A műsorban Pellert egy asztrológus vagy kártyajós is segíteni fogja. A külső segítőket a műsorvezető közvetlen környezetéből választotta ki, hogy biztos legyen hitelességükben.

Teljesen megbízom a szakértőkben, már régóta ismerem őket és biztos vagyok benne, hogy segíteni tudnak a vendégeimnek. Elvégeztem egy spirituális választerápiát és mátrix energetika tanfolyamot is, de még számtalan dolog érdekel. Úgy gondolom, hogy rengeteg olyan különleges téma van, amikhez nem lehet egyedül racionalitással hozzányúlni. Miért vagyunk a földön, mik a céljaink és mi értelme van az életünknek? Vendégeimmel többek között ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat

– mondta a műsorvezető.

Az Utazás a lelked körül premierje március 31-én, 17 óra 30 perctől lesz látható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik