Média
online videó

Díjazzák a magyar online videósokat

24.hu
24.hu

2017. 03. 15. 10:08

A Telekom Videós Gálán 9 kategóriában adják át a díjakat: vlog, lifestyle, gaming, humor, utazás, ismertterjesztő, tech, film & utazás & animáció és márkák csatornái.
Korábban a témában:

Mára az Y és Z generáció legnagyobb sztárjai a videós véleményvezérek közül kerülnek ki. Nem is csoda, hiszen a hazai fiatalok 58 százaléka a fogyaszt napi szinten online videós tartalmakat a YouTube felületén és követ különböző csatornákat érdeklődési köre alapján. A Telekom Videós Gála keretén belül első alkalommal díjazzák a legnépszerűbb hazai YouTubereket 9 különböző kategóriában.

A gálát a közel kétszáz partnerrel rendelkező YouTube Hálózat, a Star Network YouTube és social media ügynökség kezdeményezésére rendezik meg április 22-én. Ebben szakmai támogatóként szerepet vállal a Google Magyarország mellett a többi meghatározó piaci szereplő is (BugTV, Special Effects Media, 4Kids Network). Az esemény névadó szponzora a Magyar Telekom.

A Telekom Videós Gálán 9 kategóriában adják át a díjakat:

  • vlog,
  • lifestyle,
  • gaming,
  • humor,
  • utazás,
  • ismeretterjesztő,
  • tech,
  • film & utazás
  • animáció és márkák

A díjak odaítélésében a közönség mellett részt vesz hazánk 50 legtöbb követővel rendelkező YouTube tartalomgyártója, továbbá a hazai YouTube hálózatok és Google által delegált videós szakemberek egy csoportja. A Top videósok által kategóriánként kiválasztott 5 jelöltre március 29-től szavazhat majd a közönség és a szakmai zsűri egyaránt. A gála névadó szponzora pedig különdíjat ítél majd oda, a legaktívabb közösséggel rendelkező vloggernek.

A nyertesek kilétére a gála díjátadóján kerül fény április 22-én. A rendezvényen a legnagyobb hazai videós tartalomgyártók vesznek részt, míg a közönség este hét órától kezdődően egy élő YouTube közvetítésen keresztül csatlakozhat be az eseménybe. A díjak átadása között szórakoztató programokkal és egyedi, eddig máshol nem elérhető videós tartalmakkal találkozhatnak majd a nézők.

Az esemény célja, hogy elismerjék a hazai YouTube-os tartalomgyártók munkáját, ezáltal is építve ezt a közösséget. Fontos cél emellett, hogy a felhasználók szélesebb körben megismerjék az új, feltörekvő csatornákat, amelyre a gála remek lehetőséget biztosít. Emellett a médiapiac képviselői, az online marketingben dolgozók is jobban megismerhetik a videós influencerek egyre növekvő ágazatát.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Reka Bucsi speaks to the audience after being awarded the Audi Short Film Award during the awards ceremony of the 68th edition of the Berlinale film festival on February 24, 2018 in Berlin. / AFP PHOTO / Tobias SCHWARZ
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.