Média

Steff József karrierszünetet tart

Steff József, a CM Sales ügyvezetője
Steff József, a CM Sales ügyvezetője

Leköszön Steff József, a többek között a Central Médiacsoport reklámfelületeit is értékesítő CM Sales reklámértékesítő ház ügyvezetője.

Steff idén májusban távozik a vállalat éléről, addig változatlanul ellátja feladatait, valamint részt vesz utódjának kiválasztásában is. Ezt követően az ügyvezető karrierszünetet tart majd – derül ki a vállalat közleményéből.

A távozó vezető 2000-ben csatlakozott a Central Médiacsoport elődjéhez, a Sanoma Budapesthez (a Sanoma magyarországi leányvállalatához), ahol közel hat éven át mint gazdasági igazgató tevékenykedett. 2006-tól 2011-ig az Adria Media Holding (a Sanoma és a Gruner&Jahr adriai vegyesvállalata) regionális vezetője volt Ljubljanában. Később Prágában, a Sanoma Praha (a Sanoma cseh leányvállalatának) ügyvezetőjeként dolgozott. 2011-ben tért vissza Magyarországra és vette át a kereskedelmi igazgatóság irányítását. 2015 szeptemberétől lett a CM Sales Kft. ügyvezetője.

Örülök, hogy együtt dolgozhattunk Jóskával. Döntését természetesen elfogadjuk és tiszteletben tartjuk. Az elmúlt évek során sokat segített tudásával, tapasztalatával, melyre a jövőben is számítunk. Köszönöm eddigi értékes munkáját, és sok sikert kívánok neki a jövőben is

– mondta el Varga Zoltán, a Central Médiacsoport vezérigazgatója.

(A 24.hu kiadója, a Central Digitális Média Kft. és a hírben említett reklámértékesítő ház tulajdonosi átfedésben van. A 24.hu reklámfelületeit is a CM Sales Kft. értékesíti.)

Kiemelt kép: Steff József

Ajánlott videó

Olvasói sztorik