Média
origo

Ismét újságírókat rúgtak ki az Origótól

Szalay Dániel
Szalay Dániel

újságíró. 2017. 03. 02. 10:02

További távozások is várhatók a cégnél.
Korábban a témában:

Létszámleépítésre hivatkozva négy újságírójától is megválik ezekben a napokban az Origo. Olyanokról van szó, akik még a mostani vezetés előtt érkeztek a médiavállalathoz. Az Index úgy tudja, két embernek a hírrovattól, egynek a sporttól kellett mennie, további egy főnek pedig a tavaly elindított unikornis.hu microsite-tól kellett távoznia.

A portál is azt írja, hogy a szerkesztőségben a következő egy-két napban többen az önkéntes távozást tervezik.

Behívtak minket egyenként, két HR-es munkatárs várt az asztalnál a vezérigazgató által már aláírt felmondással. Egy hónap a felmondási időnk, de kérték, hogy ne is menjünk már be, nem is tudnánk, a belépőnket, a laptopunkat is leadtuk már

– idézték az egyik névtelenül nyilatkozó elbocsátottat, akit az elmúlt év ismeretében nem lepte meg a felmondás, ahogy az sem, hogy ezt létszámleépítésre hivatkozva tették.

Hozzátették: az elmúlt egy évben jelentősen átalakult a szerkesztőség összetétele, és irányváltáson ment át a portál, melyet kormánybaráttá tettek. Azt is írják, hogy a létszámleépítések ellenére több új munkatárs is csatlakozott a szerkesztőséghez.

Van, aki kivárt, anyagi okokból nem tudott elmenni, és inkább nyelt egyet, és dolgozott tovább az irányt váltott Origónál, de van, akinél most mégis betelt a pohár és akár úgy is felmond, hogy nincs biztos helye máshol

– idézte az egyik olyan szerkesztőségi tagot is a portál, akit még nem érintettek a kirúgások.

 

 

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Németh Sándor: Előfordult, hogy a szocialisták zsaroltak

Kommentek

Szigetvár, 2016. szeptember 7.
Vass Péter, Szigetvár polgármestere köszönti az ünnepségsorozatra érkező Áder János köztársasági elnököt a szigetvári polgármesteri hivatal előtt 2016. szeptember 7-én, a Zrínyi-emlékévben.
MTI Fotó: Sóki Tamás
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.