Média

Indul Návai Anikó új műsora

Návai Anikó fotó: TV2 sajtószoba
Návai Anikó fotó: TV2 sajtószoba
Hello Hollywood címmel mától a TV2-n vezet műsort az ismert műsorvezető.

Korábban már megírtuk, hogy a közmédia helyett az Andy Vajna féle TV2-nél dolgozik majd Návai Anikó, aki  négy éven át tudósította az állami csatornát a film fővárosának történéseiről a Szeretettel Hollywoodból című műsorában. Ennek a műsornak azonban vége szakadt, de a hollywoodi sztárok iránt érdeklődők mától Hello Hollywood – Návai Anikóval címmel láthatnak egy műsort a TV2-n, méghozzá minden péntek este.

A műsor félórás lesz, és abban a világsztárokkal készített exkluzív interjúkon kívül a legújabb mozipremierek kulisszatitkaiba is betekintést ígérnek.

Návai filmes újságíróként egyébként az egyetlen magyar tagja az 1944-ben alapított HFPA-nak (a Hollywood-ban dolgozó külföldi újságírók egyesületének), állandó vendége díjátadóknak, díszbemutatóknak és exkluzív sajtóeseményeknek.

Legutóbb is részt vett a Golden Globe díjátadón, ahová ő vitte be Vastag Csabát. A Hello Hollywood első adásában az itt felvett anyagokat láthatják majd a TV2 nézői. Többek között az is kiderül, hogy a legismertebb színésznők mit rejtenek a retiküljükben egy-egy ilyen rangos eseményen. Az adásban Kevin Costnerrel is beszélget majd a Több mint testőr című film 25 éves évfordulója kapcsán, és a Gábor Zsazsa özvegyével készült interjú, valamint egy Julianna Margulies beszélgetés is adásba kerül.
Kiemelt kép: Návai Anikó. Fotó: TV2 sajtószoba

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik