Média

Megújult a Heti helyzet

Heti Helyzet
Heti Helyzet

Február 3-tól új arculattal és új tematikával jelentkezik az immár 15 éve működő Heti helyzet című műsor a Sport TV-n. A műsorvezető és a vendégkör azonban nem változik. A műsor házigazdája ezután is Ágai Kis András lesz, aki izgalmas témákat, oldott hangulatot, sok-sok nevetést és három sztárvendéget ígér a sport talkshow nézői számára. A műsor péntektől jelentkezik majd új “köntösben”. Az arculatváltás a csatorna szerint frissebb, fiatalosabb, dinamikusabb külsőt kölcsönöz.

Új főcím is készült az új arculathoz. Ebben a műsorvezető mellett feltűnnek azok a sztárvendégek, akikkel rendszeres találkozhatnak a Heti helyzet nézői.

A külső mellett a műsor struktúrájában is lesznek változások. Mostantól minden héten lesz egy kiemelt hír, amit a korábbiaknál sokkal részletesebben elemeznek ki a műsor aktuális megmondó emberei. Újdonság továbbá, hogy ezzel a témával kapcsolatban az utca embere is megszólal majd.

A változásokról Ágai Kis András mondja el a lényeget. Bemutatja azokat a kollégákat is, akikkel már 15 éve együtt dolgozik.

Az új műsor február 3-án este 20 órakor debütál a Sport1-en.

Az új arculat alkotói:

Logo design: Török Miklós, vezető grafikus

Főcím és on air arculat: Lakatos György és Mravik László

Főcím ötlet és Heti helyzet teaser: Tóth Sándor és Lajer László

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik