Média

TV2: Azurák „törölve”, de jöhet Nika

A TV2 honlapján törölték az új közéleti műsort, egy amerikai krimi jön helyette.

A Borsnak is feltűnt, hogy csütörtökön – a korábban beharangozott 1/1 Azurák Csabával című közéleti műsor helyett – az NCIS: Los Angeles fut majd dupla résszel, ahogy egy héttel később is. (A január 12-i indulás a nyomtatott tévéújságokban is szerepel, márpedig a lapok mindig az adott csatornától kapják a műsorterveket.) 

Amikor Azurák tavaly év elején távozott a Tényektől, azt mondta, végre lesz ideje dolgozni saját műsorán, amit évek óta fiókban tart. A TV2 először őszre ígérte a műsort, aztán erre a hétre. A csúszás hátterében stúdiókapacitási gondok is állhatnak, bár a Bors szerint az új díszlet az ok. A TV2 ugyanis új díszlettel újítaná meg hírműsorait. Egy csatornaközeli forrástól a lap úgy tudja, az új díszletet a tulajdonos, Andy Vajna kormánybiztos filmes díszlettervezői készítették, de gond lehet vele, ezért kell halasztani az indulást.

A Bors ugyanakkor úgy tudja, a TV2-nél folytathatja pályafutását Nika György, aki az elmúlt években az állami tévénél dolgozott. Volt hírigazgató, vezette a Panorámát, a Parlamenti Naplót, és Az Estét is. Állítólag vezető beosztást kaphat a Tényekben, de a hírigazgató munkáját is segítené.

A 24.hu-nak viszont Nika György azt mondta, nem csak a TV2-vel tárgyal. Erről bővebben itt írunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik