Média
Lenke néni a Szomszédokból

Még mindig nem unják Vágási Ferit, Taki bácsit és Lenke nénit

Szalay Dániel
Szalay Dániel

újságíró. 2017. 01. 10. 13:31

Újra elkezdte vetíteni a Szomszédok című teleregényt a közmédia M3 elnevezésű ismétlőcsatornája. Az első nézettségi adatok alapján még mindig vonz több mint százezer embert az agyonismételt sorozat.
Korábban a témában:

Van pár olyan film, illetve sorozat, ami ha képernyőre kerül, akárhanyadjára agyonismételve is képes sok nézőt a tévé elé szegezni. Ilyenek a Bud Spencer filmek, a Reszkessetek betörők, de ilyen a Szomszédok is, amelyet már ki tudja hanyadszor kezdett el a közmédia vetíteni idén január 4-én azóta, hogy a ’90-es években képernyőn voltak a gazdagréti panelrengetegben forgatott sorozat – vagy ahogy hívták: teleregény – friss részei, fejezetei Horváth Ádám rendezőtől.

A közmédia a teleregényt az M3 elnevezésű ismétlő retrocsatornán vetíti, ahová hétköznaponként 19 órától dupla részekkel jönnek Vágási Feriék és Taki bácsiék, és persze Etus és Lenke néni, meg a többi kedvelt szereplő. Akik iránt a nézettségi adatok alapján még mindig van érdeklődés, ha nem is milliós nagyságrendben, mint régen, amikor a tévés kínálat egy-két csatornára korlátozódott.

Most hétfőn már a sorozat hetedik és nyolcadik része került adásba, előbbit 138 ezer, utóbbit 118 ezer néző követte a teljes, 4 évesnél idősebb lakosság körében a Nielsen Közönségmérés adatai alapján. A sorozat “aktuális” részeit egyébként másnap délelőttönként 9:45-től is ismétli az M3. Ha már nem bírják ki a következő részig, ajánljuk ezt a néhány évvel ezelőtti videóriportot a Szomszédok helyszínén készült túráról.

A Szomszédok első részének próbaadását egyébként 1987. május 7-én, míg az utolsó 331. fejezetét 1999. december 30-án tűzték műsorra a Magyar Televízióban.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Fotó: 24.hu/Fülöp Dániel Mátyás

Simicska tévéje is döntött

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.