Média

Lakásfelújítós és főzős tévécsatorna kerül be az Invitelhez

tévé távkapcsoló
tévé távkapcsoló
A Fine Living és a Food Network csatornákkal bővül a műsorterjesztő cég tévés kínálata.

A világ egyik vezető gasztronómiai- és életmód-csatornája, a Food Network elérhetővé válik a több mint 100 ezer Invitel TV előfizető részére a Családi és Családi HD csomagokban. A tévécsatorna a műfajok széles skáláját kínálja – közöttük olyanokat, amelyek a gasztronómián keresztül mutatják be a különböző országokat.

A neves lakberendezőket, stílustanácsadókat és séfeket felvonultató Fine Living tévécsatorna az újonnan induló Pepita, és a régebb óta létező Mixer csomagokban lesz elérhető. A Fine Living nézői főként házvásárlással, lakásfelújítással, lakberendezéssel kapcsolatos ötletekről hallhatnak, de divattal és az egészséges életmóddal foglalkozó sorozatok is lesznek.

Mindkét csatornát magyar szinkronnal továbbítják a nézőknek. HD minőségben sajnos csak a Food Network lesz elérhető, azaz a Fine Living esetén be kell érni SD felbontással.

Az Invitel egyébként megújította a Travel Channelre vonatkozó együttműködését is, így a turisztikai csatorna ezután is elérhető marad a Családi és Családi HD csomagban, méghozzá HD minőségben is.

Phillip Luff, a Scripps Networks Interactive regionális vezetője
Phillip Luff, a Scripps Networks Interactive regionális vezetője

Úgy tapasztaltuk, hogy Magyarországon a gasztronómia egyre több embert érdekel, hiszen egyre inkább növekszik a gasztroblogok, illetve a főzőtanfolyamok száma, és a magyar séfek is kiemelkedőek a nemzetközi versenyeken. Emellett az ingatlanpiac is új erőre kapott az elmúlt években Európában, így a lakásvásárlás és felújítás egyre többeket foglalkoztat. Ezért nagyon örülünk, hogy az Invitel révén most már további több tízezer új nézőhöz juttathatjuk el ezen témákra fókuszáló műsorainkat

–  mondta Phillip Luff, az említett életmód tematikájú csatornákat készítő Scripps Networks Interactive vállalat regionális vezetője.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik