Média

Vloggerek világába röpít egy új tévésorozat

vuugle
vuugle
A Disney csatorna induló új sorozata a világszerte egyre népszerűbb videobloggerek, vagyis a vloggerek világába kalauzol el.

Az egyik főszerepben Jake Paul látható, aki az egyik legnagyobb követőbázissal rendelkező személyiség a közösségi médiában.

A történet szerint Paige és Frankie legjobb barátnők, akik vicces dalokat írnak, és különféle zenés videókat csinálnak a Bizaardvark nevű online csatornájukra. Paige gitározik, Frankie pedig billentyűs hangszereken játszik. A lányoknak már 10 ezer feliratkozójuk van, és meghívást kapnak a befolyásos Vuuugle Studióba. Ebben a környezetben próbálják meghódítani a vlogger világot barátjuk, Bernie, valamint a Vuugle sztárjai, Dirk és Amelia segítségével, közben pedig mókás kalandokba keverednek.

Dirk a Vuuugle stúdió egyik legnézettebb, Mered vagy nem című csatornájának a műsorvezetője, amelynek lényege, hogy a nézők ráveszik a srácot mindenféle hajmeresztő mutatványra. Amelia lifestyle csatornája pedig „A tökéletesség magasfoka”, és lányoknak ad divattippeket. A sorozatban tehát felbukkannak a vloggervilág legnépszerűbb témái.

A főszereplő lányokat két sztárpalánta, Olivia Rodrigo és Madison Hu alakítja, a kissé őrült Dirk szerepében pedig a közösségi média egyik legismertebb alakja, a 19 éves Jake Paul látható. Őt összesen több mint 14,3 millióan követik a közösségi médiában (ebből több mint 5 millióan a Vine-on), de rajongóbázisa folyamatosan nő.

A sorozat premierje november 21-én, jövő héten hétfőn 20 órakor lesz a Disney Csatornán.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik