Média

Online erősít a Forbes magyar kiadása

Forbes címlapok
Forbes címlapok
A legbefolyásosabb magyar közösségi média sztárok listájával indult el ma a forbes.hu, a Forbes magyarországi kiadásának online tartalomszolgáltatása.

A kiadó csütörtökön jelentette be, hogy az idén már 3. születésnapját ünneplő magyarországi Forbes önálló és folyamatosan frissülő tartalomszolgáltatást indított az interneten, ahová ugyanakkor nem teszik majd fel a magazin cikkeit, mert nem akarnak olvasókat veszíteni.

Nem, nem őrültünk meg és nem fogjuk a magazin tartalmát a forbes.hu-n is közzétenni. Szórakoztató, inspiráló és hasznos üzleti cikkeket írunk helyette. Az online jól futó önfejlesztő témák is gyakoriak lesznek, ahogy klasszikus Forbes-sztorikat is hozunk majd

– mondta el Galambos Márton, a Forbes és a forbes.hu főszerkesztője.

Netes celeblistával indítottak

Az új tartalomszolgáltatás rögtön egy rangsorral indul, amelyen a legmeghatározóbb, legtöbb követővel rendelkező közösségi médiás sztárok szerepelnek.

A lista élén a magyar szupermodell, Palvin Barbara szerepel, akinek a legtöbb követője van a magyar Instagram-sztárok között, közel négymillió ember, és szinte minden megmozdulásából hír lesz valamelyik női portálon vagy magazinban.

Ezüstérmes lett a forbes.hu listáján Kasza Tibi énekes, televíziós személyiség, aki az egyik legkövetettebb sztár a Facebookon Magyarországon, közösségi felülete jelentős kereskedelmi értékkel is bír. Az oldal elemzése szerint követői a legaktívabbak a magyar Facebookon.

Bronzérmes lett Hosszú Katinka, olimpiai bajnok úszó, aki az üzleti életben is sikeres, az Iron Lady és Iron Nation márkákkal és saját profiljával is hasít a közösségi médiában.

A Schobert családban két közösségi sztárt is talált az új site. A listára mellettük számos kimondottan webes sztár is felkerült, például a zenei paródiákat YouTube-csatornájára készítő PamKutya, a Hollywood Hírügynökség frontembere, Szirmai Gergely, és szerepel rajta minden idők  legidősebb magyar közösségi sztárja, az idén 97  éves Bálint György, azaz Bálint gazda is, akinek kertészeti tippjeit tömegek követik a neten.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik