Média

Velencei, esztergomi és a bajai rádiós frekvenciák: itt a legújabb fejlemény

Szalay Dániel
Szalay Dániel

újságíró. 2016. 09. 23. 12:42

Korábban a témában:

Az NMHH Médiatanácsának pénteki bejelentése szerint ezen a héten elfogadta egy esztergomi és egy velencei rádiós médiaszolgáltatási lehetőség pályázati felhívásának tervezetét.  Az Esztergom 98,1 MHz, valamint a Velence Meleg-hegy 90,4 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőségek pályázati felhívásának tervezetét közzé is tette közzé honlapján a Médiatanács.

Az esztergomi frekvencia kereskedelmi jelleggel pályázható meg, 24 órás műsoridőre és 19 ezer ember elérésére alkalmas vételkörzettel. A Velence környéki médiaszolgáltatási lehetőség szintén kereskedelmi jelleggel pályázható, 24 órás műsoridőre és 60 ezer fő elérésére alkalmas vételkörzettel.

A dokumentumokat véleményezni lehet, amelyre a hatóság októberben mindkét frekvencia esetében meghallgatást tart. Az Esztergom 98,1 MHz esetében október 13-án 10 órakor, a Velence Meleg-hegy 90,4 MHz esetében pedig október 20-án, ugyancsak 10 órakor kerül sor a közmeghallgatásra.

Hiánypótlás Baján

A Baja 89,8 MHz rádiós frekvencia hasznosítására kiírt pályázatra egy pályázati ajánlat érkezett 2016. szeptember 7-én. A Médiatanács most úgy határozott, hogy a pályázati ajánlat alaki vizsgálatát követően hiánypótlást kér a pályázótól. A vidéki kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőségek elvi hasznosítására két pályázat érkezett 2016. június 13-án. A Médiatanács a pályázati ajánlatok tartalmi vizsgálatát követően itt ugyancsak hiánypótlást és felvilágosítást kér a jelentkezőktől.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

NEW ORLEANS - SEPTEMBER 09: The NFL shield logo on the goal post pad at Louisiana Superdome on September 9, 2010 in New Orleans, Louisiana.   Ronald Martinez/Getty Images/AFP
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.