Média

Új kézbe kerül a Hello Digital tévészolgáltatás, mert kivonul az M7 Group Magyarországról

Hello Digital
Hello Digital
Októbertől új tulajdonoshoz kerül a Hello Digital nevű televíziós szolgáltatás, miután az M7 Group kivonul Magyarországról.

Mi az MMDS?

Az MMDS (Multichannel Multipoint Distribution Service) tévészolgáltatás egy olyan vezeték nélküli távközlési megoldás, amellyel kiváltható a kábelhálózatok kiépítése, ugyanakkor mégis nagy sávszélességet, ezáltal jó kép és hangminőséget biztosít.

Új tulajdonos üzemelteti tovább októbertől a Hello Digital MMDS nevű tévészolgáltatást, miután befejezi magyarországi tevékenységét az M7 Group. Az M7 Group mmds szolgáltatását a jövőben az EuroCable Magyarország Kft. üzemelteti majd – derül ki a hellohd.hu oldalról.

A honlapon közzétett tájékoztatás szerint az EuroCable Magyarország Kft. mint új szolgáltató a továbbiakban megszakítás nélkül, a szolgáltatás lényeges feltételeit nem változtatva, változatlan áron nyújtja majd a televíziós szolgáltatást, ennek ellenére az ügyfeleknek az erről szóló értesítőlevél kézhezvételét követően 15 napon belül lehetőségük van a szerződést felmondani, de csak akkor, ha nem határozott idejű szerződésük van.

Az előfizetőknek októberig egyébként különösebb teendője az ügyben nincs, mivel az idén augusztusi és szeptemberi számlákat továbbra is az M7 Groupnak kell megfizetniük, október után viszont már az EuroCable Magyarország számláz majd. Ez az előfizetési díjat csoportos beszedési megbízással fizető ügyfeleket és az átutalást használó ügyfeleket annyiban érinti majd, hogy a bankjuknál új megbízást kell megadniuk.

Magyar kézben

Szeretnénk biztosítani afelől, hogy a televíziós műsorszolgáltatás a cégek közötti átadás-átvétel során az Ön számára folyamatosan biztosított lesz és az semmilyen változással nem jár. Az EuroCable Magyarország Kft. tulajdonosai magyar állampolgárságú magánszemélyek, akiknek távközléssel kapcsolatos szakmai tevékenysége 20 évnél is régebbre nyúlik vissza. Célunk az Ön szolgáltatásának tartalmi, technológiai fejlesztése és kiegészítő szolgáltatások biztosítása. Ilyen fejlesztésünk a kábelTVGO (TV everywhere) nem helyhez kötött televíziós szolgáltatásunk, amelyen keresztül okostelefonján-, tabletjén-, számítógépén élvezheti az előfizetési csomagjának megfelelő bizonyos tartalmait

– ezekkel a szavakkal igyekeznek megnyugtatni az előfizetőket a honlapon, ahol azt is bejelentették, hogy hamarosan minden Hello Digital előfizetőjük részére elérhető lesz a kábelTVGO, HBO GO, Digifilm prémium csatorna szolgáltatása, valamint további HD tartalmak, és körzeti-, illetve kerületi televíziók is egyaránt. Emellett dolgoznak azon is, hogy a jövőben internet-, telefon- és mobil szolgáltatásokat is igénybe lehessen náluk venni.

Közölték továbbá, hogy a Hello Digital televíziós szolgáltatás jelenlegi ügyfélszolgálati irodája a 1119 Budapest Kocsis u. 3. címen szeptember 30-ig érhető el. Az EuroCable Magyarország Kft. ügyfélszolgálati irodája októberben nyílik és a következő elérhetőségeken lesz elérhető:

ügyfélszolgálat címe: 1119 Budapest Andor u. 47-49.
levelezési cím: 1509 Budapest Pf.: 365
telefonszám: 1266 (változatlan)
e-mail cím: hellodigital@hellohd.hu (változatlan)
fax szám: (06-1) 911-0911

A honlapon amúgy azt is írják, hogy még ebben az évben tervezik még egy új ügyfélszolgálati iroda nyitását, valamilyen központi fekvésű helyen.

Itt érhető el a Hello Digital

A Hello Digital adása földi sugárzású digitális jeleken keresztül jut el a budapesti és a Budapest környéki otthonokba. A szolgáltatás geográfiai feltétele a műsorszóró televíziós tornyokra való megfelelő rálátás, mivel a jeltovábbítás a háztartásokba antennával történik. A Hello Digital szolgáltatás által lefedett települések:  Adony, Albertirsa, Alsónémedi, Apaj, Aporka, Baracska, Beloiannisz, Besnyő, Biatorbágy, Bicske, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Bugyi, Ceglédbercel, Csömör, Csörög, Dabas, Délegyháza, Diósd, Dömsöd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunaújváros, Dunavarsány, Ecser, Ercsi, Érd, Erdőkertes, Etyek, Felsőpakony, Fót, Gárdony, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Hernád, Inárcs, Iváncsa, Kakucs, Kápolnásnyék, Kerepes, Kiskunlacháza, Kistarcsa, Kulcs, Kunpeszér, Kunszentmiklós, Lórév, Maglód, Majosháza, Makád, Mány, Martonvásár, Mogyoród, Monor, Monori Erdő, Nadap, Nagytarcsa, Ócsa, Őrkény, Pázmánd, Pécel, Perkáta, Péteri, Pettend, Pilis, Pilisborosjenő, Pilisvörösvár, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pócsmegyer, Pusztaszabolcs, Rácalmás, Ráckeresztúr, Ráckeve, Rád, Seregélyes, Solt, Solymár, Surány, Szabadegyháza, Szabadszállás, Szada, Szalkszentmárton, Szár, Százhalombatta, Szentendre, Szigetbecse, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Sződ, Sződliget, Taksony, Tárnok, Tass, Tordas,Tököl, Törökbálint, Újhartyán, Újlengyel, Üllő, Üröm, Vác, Váchartyán, Vácrátót, Vasad, Vecsés, Velence, Velencefürdő, Veresegyház, Zichyújfalu.

 

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik