Média

Mától egy időre kódolatlan Andy Vajna új tévécsatornája

Augusztus 8. és 22. között, vagyis mától két héten át kódolatlanul érhető el Andy Vajnáék új, egy hónappal ezelőtt indult csatornája, a filmeket sugárzó Mozi+ műsora minden MinDig TV néző számára, ami potenciálisan 750 ezer háztartást jelent. A Mozi+ a B jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 15. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a filmcsatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Az Andy Vajna féle TV2 Média Csoport és a MinDig TV digitális földfelszíni műsorszórást végző állami tulajdonú Antenna Hungária Zrt. megállapodása kapcsán a TV2 Csoport kábelcsatornáinak programigazgatója, Fischer Gábor azt mondta, hogy az a céljuk, hogy a csatorna rövidesen a filmkedvelők első számú választása, valamint az egyik legnézettebb kábelcsatorna legyen.

Az első kódolatlan hétvégét egy országos tévépremierrel nyitja a csatorna, amelyben egy régi, halálos ellenséggel veszi fel a harcot Channing Tatum és Bruce Willis, a G.I. Joe: Megtorlás című akciófilmben. Augusztus 19-én, újabb országos premiert sugároznak majd, a Transformers-trilógia zárásaként A kihalás kora című mozifilmet. Egy nőies bevetésen, humoros kalandokba is keveredhetünk a filmcsatornán Sandra Bullock és Melissa McCarthy oldalán a Női szervek című akció-vígjátékban augusztus 20-án, 21 órától. Ezt megelőzően azonban augusztus 20-án 18:40-től a Hófehér és a vadász tévépremierjével jelentkezik a csatorna. A Mozi+ nézői Magyarországon először láthatják majd a tévé képernyőjén a Tini nindzsa teknőcök című animációs filmet, de a kódolatlan napok alatt képernyőre kerül a Shrek és a Rio is. Míg a klasszikusok szerelmesei a Piedone és Ötvös Csöpi filmekkel, hosszú idő után ismét Bujtor István szinkronhangján nosztalgiázhatnak hétköznap esténként, augusztus 21-én pedig a Terminátor 2 várja az érdeklődőket.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik