Média

Olimpiai minimagazin és vendég műsorvezető a TV2-nél

Augusztus 8-tól vendég műsorvezetővel és új olimpiai minimagazinnal jelentkezik a Mokka a TV2-n. Hétfőtől két héten keresztül Gyetván Csaba várja a képernyők elé a nézőket. A műsorvezető már nem idegen a TV2 Csoport nézői számára: a Szépítők című műsor házigazdája, korábban pedig több közéleti magazinműsort is vezetett már más csatornán, emellett producerként és műsorvezetőként jegyzi a Hogyan készült?! Megmutatjuk! című ismeretterjesztő magazint is. Csaba mindkét héten Demcsák Zsuzsával köszönti a nézőket.

Nemrég a FEM3 Caféban Anettel vezettem a műsort, izgalmas élmény volt, most pedig alig várom a közös munkát Zsuzsával. A Mokka nagyon nagy kihívás, de állok elébe

– mondta Gyetván Csaba.

Szintén ezen a napon vadonatúj szerepkörben debütál a kétszeres világbajnok Kucsera Gábor, aki a Mokka olimpiai minimagazinjának házigazdája lesz. A műsor készítői azt ígérik, hogy elsők között számolnak majd be az összes magyar vonatkozású versenyeredményéről. Az olimpikon és műsorvezető társai szakértőkkel és egykori sportolókkal elemzik majd a magyar olimpiai csapat teljesítményét. A minimagazin a Kopaszi gátról élőben jelentkezik. Gábor első műsorvezető társa Ördög Nóra lesz, később pedig újabb nevek csatlakoznak mellé.

Megtisztelő volt a felkérés. Bevallom, kicsit izgulok, mert bár korábban rengeteg interjút adtam a Mokka vendégeként, most a saját bőrömön tapasztalom, hogy műsorvezetőnek lenni hatalmas koncentrációt igénylő feladat. Intenzíven készülök a feladatra és bízom benne, hogy sportmúltam előnyömre válik majd a kérdezői székben. Nagyon várom a hétfőt és örülök, hogy rögtön a televíziózás egyik nagyágyújával, Ördög Nórával vezethetem a műsort

– nyilatkozta Kucsera Gábor.

Az újdonságok mellett a Mokka nézői természetesen továbbra is értesülhetnek a napi aktualitásokról és a legfrissebb sztárhírekről.

 

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik