Média

Új főszerkesztők a hot! és a BRAVO újságok élén

Augusztus 27-től főszerkesztőt cserél a BRAVO és a hot! magazin is – jelentette be a Mediaworks lapkiadó. A hot! magazin főszerkesztői feladatait Kelemen Krisztina veszi át, míg Kiss Krisztina a BRAVO főszerkesztőjeként folytatja munkáját azután, hogy Illés Csaba, a hot! és a BRAVO korábbi főszerkesztője új kihívásokat keresve távozik a kiadótól.

A kiadó közlése alapján Kelemen Krisztina a hot! magazin indulása óta dolgozik a kiadónál: szerkesztő-újságíróként kezdte munkáját, később főmunkatársa, majd 2011-től felelős szerkesztője volt a lapnak. Az idén 10 éves fennállását ünneplő hetilap a jövőben is a szórakoztató tartalmakra helyezi a hangsúlyt, és továbbra is a hazai és nemzetközi sztárhírek, bulvártartalmak adják a lap gerincét.

Kiss Krisztina 2005 óta tagja a BRAVO csapatának, újságíróként, majd felelős szerkesztőként dolgozott a magazinnál. Ő írta az Olsen ikrekről, valamint az akkortájt legnépszerűbb fiatal popsztárról, SP-ről írt nagy sikerű életrajzi köteteket. Kiss Krisztinát a VOLTFolio gálán három egymást követő évben jelölték az év könnyűzenei újságírójának, ezek közül 2012-ben a szakmai szavazók neki ítélték a díjat. Az 1992 óta magyar piacon is megjelenő BRAVO című havilap célcsoportját a fiatalok képezik, a mainstream hazai és külföldi sztárvilág, filmes és zenei élet híreiről, pletykáiról tudósítja az újság a főleg 13-17 éves korosztályt.

A Mediaworks a közleményében köszönetet mondott a távozó Illés Csaba korábbi főszerkesztőnek, aki 2004 óta, vagyis 12 éven át irányította a kiadó ifjúsági magazinjait, de az ő nevéhez fűződik többek között a hot! magazin 2006-os bevezetése is.

Igazán boldog vagyok, hogy több mint egy évtizeden keresztül irányíthattam a kiadó ifjúsági portfólióját és az éppen 10. születésnapját ünneplő hot! magazint. Ezen idő alatt rengeteg közös sikert értünk el és színvonalas termékeket tudtunk adni a magyar lappiacnak. Új kihívásokat keresve örömmel hagyom el a kiadót és köszönöm a cég és a kollégák éveken át tartó támogatását

– búcsúzott Illés Csaba.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik