Média

Őrült szpotokkal kezdődik az RTL és a TV2 mozicsatornáinak ütközete

őrült fiú a Film+ promójából
őrült fiú a Film+ promójából
Négy nappal a TV2 új, Mozi+ elnevezésű mozicsatornájának indulása előtt az RTL Magyarország filmcsatornája, a Film+ új, elég ütős reklámfilmekkel jelentkezett, már ha az ütős azt jelenti, hogy elég őrült-e a főszereplő. Mutatjuk.

Július 11-én, hétfőn este 9-kor indul Andy Vajna, illetve a TV2 Média Csoport új televíziója, a Mozi+, amely az eddigi hírek alapján az egész család számára biztosít majd szórakozást, tévépremiereket és közönségkedvenc filmeket. Elsőként például Brad Pitt főszereplésével a Z világháborút vetítik majd, majd ezt követően is több televíziós premier várja a nézőket, jön a Star Trek – Sötétségben, a G.I. Joe: Megtorlás és a Phillips kapitány, valamint olyan családi filmek és vígjátékok mint a Ted, vagy éppen a Spongyabob – Ki a vízből!, de képernyőre kerül a Nagyfiúk 2 is.

E csatorna jövő heti indulását megelőzően jelentkezett most az RTL Magyarország a régóta létező saját filmcsatornáját, a Film+-ot népszerűsítő új reklámszpotokkal.

Fura fiú csinál promót a Film+ kínálatának

Ezekben a szpotokban egy kissé zakkantnak tűnő fiatalember unorthodox módon találkozik a dinókiskutyával, a porszívóval és egy fűnyíróval, de olyan változat is készült, amelyben a különös szereplő éppen kung-fuzik, persze ezt sem a megszokott módon. Hogy ezek a szpotok is olyan sokak emlékezetébe égnek-e be mint az RTL Klub legendás csirkés reklámjai, azt most persze még nem tudhatjuk, de ha az RTL-es reklámfilmek sikere azon múlik, hogy a főszereplő mennyire zakkant, akkor az RTL jó irányba mozdult el, mert talán most még a csirkés srácnál is sikerült magasabbra tolni a bekattantsági faktort.

Dinókutya

A porszívó

Kung-fu

A fűnyírós szpot különösen mellbevágó, bár kissé csodálkozunk, hogy nem üti agyon az áram a medencében a főszereplőt. 

 

A régi csirkés fiú sokak emlékezetében él még:

Ez pedig a TV2 új mozicsatornájának (Mozi+) reklámszpotja, hátha nem találkozott még vele:

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik