Média
Mircea Medaru, Head of Sports CEE_resized

Új közép- és kelet-európai vezető a Discovery Networksnél

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2016. 06. 10. 15:08

Mircea Medaru tölti be ezentúl a Head of Sports pozíciót a régióban az Eurosportot is tulajdonló Discovery Networksnél. A magyarországi Eurosport stratégiai feladataiért is ő felel majd.
Korábban a témában:

Mircea Medaru a közép- és kelet-európai régió bukaresti irodájában tölti be az újonnan létrehozott Head of Sports pozíciót. A szakember közvetlenül Victoria Daviesnek (VP, Country Manager Central & Eastern Europe) jelent majd, és szorosan együttműködik az Eurosport és a Discovery Networks csatorna igazgatókkal.

Medaru kinevezésével a Eurosport célja, hogy minél jobban kielégítse a helyi nézők igényeit. Medaru 13 ország stratégiai és operatív feladataiért felel a jövőben, többek között Magyarország, Románia, Bulgária, Horvátország, Szerbia és Csehország területén is. Célkitűzése új növekedési lehetőségek feltérképezése és maximalizálása az Eurosport anyavállalata, a Discovery számára. Az ő feladata lesz a Discovery olimpiai stratégiájának adaptálása és végrehajtása, hogy erősítse az Eurosport helyzetét a régióban.

Mircea Medaru 15 éves üzleti tanácsadói és médiatapasztalattal rendelkezik, korábban többek között a Prima TV/SBS Broadcasting, TV Sport/Realitatea TV és a Pro TV/Central European Media Enterprises (CME) médiavállalatok gyártási és kereskedelmi területét irányította, helyi és regionális szinten is. Medaru a CME csapat tagjaként egyebek mellett a jugoszláv utódállamok üzletfejlesztését, a Sport.ro és a Pro TV csatornák hazai és nemzetközi sportközvetítési jogokkal kapcsolatos tevékenységét, valamint a bolgár CME csatornák arculatváltását vezette.

(Kiemelt kép: Mircea Medaru)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Megszólalt Havas Henrik

Kommentek

Miniature figures near Bitcoin physical coin. Futures on Bitcoins increased by more than 20% after their American debut on the Chicago Cboe Futures Exchange.  (Photo by Manuel Romano/NurPhoto)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.