Média

Új gasztroreality az RTLII-n

Hagyjál főzni - RTLII
Hagyjál főzni - RTLII

Az RTLII-n hamarosan minden hétköznap este újabb gasztrorealityt láthatnak a nézők. A szórakoztató családi főzőműsorban kétfős csapatok mérik össze tudásukat. A műsorvezető Istenes Bence mellett Vajda Pierre is feltűnik majd a képernyőn.

Az új főzőműsorban április 4-től, hétköznap esténként családtagok mérik össze főzőtudásukat a konyhában. A versenyzők a kedvenc családi receptjeikkel szállnak versenybe. A műsor lényege, hogy a felnőttkorú „gyermekeknek” egy megszabott időn belül kell elkészíteniük a kiválasztott ételt. A csavar, hogy a konyhában a tapasztalatlan gyerekek ügyködnek, az anyukák pedig csak a konyhapult mellől irányíthatják őket, de tevékenyen nem vehetnek részt a főzési folyamatban. Csupán akkor avatkozhatnak be, ha megnyomják a pánikgombot, ekkor viszont a visszaszámláló dupla idővel ketyeg. Miután elkészültek a csapatok az ételeikkel A konyhafőnökből megismert Vajda Pierre ételkritikus dönti el, kinek a főztje jobb. Amelyik páros nyer, az csábító pénznyereményre számíthat.

Ebben a műsorban nem a kimagasló konyhai tudás számít, hanem az összhang anya és gyermeke között annak érdekében, hogy a féltve őrzött családi receptjeikkel lefőzzék az ellenfelet. Ehhez pedig minden feltétel adott lesz, a műsort gyártó UFA Magyarország, mely tavaly ősz óta már show-műsorokat is gyárt az RTL részére, új, dinamikus díszletet varázsolt a stúdióba, ahol az ellenfelek díszpáholyból figyelhetik, hogy a másik mire képes a konyhában.

A műsor alapjául szolgáló „Mi madre cocina mejor que la tuya” (Jobban főz az anyám, mint a tiéd) egyébként nagy sikerrel futott többek között Romániában, Szlovákiában, Szlovéniában, Törökországban, Spanyolországban és Argentínában is.

Íme egy kis előzetes videó az Istenes Bence vezetésével készülő műsorról:

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik