Média

Átalakul az RTL-csatornák műsorkínálata

tv tévé
tv tévé
A tavasz megérkezésének egyik kézzelfogható bizonyítéka, hogy a csatornák egymás után jelentik be műsorstruktúrájuk áthangolását, ma például az RTL Magyarország fedte fel, hogy mire számíthatunk az RTL Klubon, az RTL+-on, a Coolon, a Film+-on és az RTLII-n.

A Farm megkavarja az RTL Klub műsorát

RTL Klub / Farm
RTL Klub / Farm

Az RTL Klubon március 21-én indul a Farm című reality, amely hétfőtől szombatig jelentkezik hétköznap a Híradó után, szombaton pedig a Fókusz Plusz után. Emiatt 21-étől a Story Extra 17 órára, a Fókusz pedig a Híradó elé kerül. Az RTL tavaszi szezonjának a Farm lesz a legmeghatározóbb műsora, a várakozást jól mutatja, hogy több mint nyolcezren akartak leköltözni egy múlt századi tanyára – mondta a 24.hu-nak Pécsi Norbert, az RTL Magyarország sajtókapcsolati vezetője.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Gyertek át szombat este! is visszatér a második évaddal, mely március 26-tól a Farm szombati adása lesz látható. Érdekesség, hogy a műsornak Sebestyén Balázs ezúttal már a producere is.

RTLII

Érdekel a content marketing?

banner_300x250_fiu_nlc_24
Jelentkezz a márciusban induló képzésre!

Az RTLII-n március elsején már el is indult a Graceland első évada, 24-én pedig indul az Új csaj második évada Zoey Deschanel főszereplésével. Április 4-től a Showder Klub új évadát is láthatják a nézők, sőt aznap debütál Istenes Bence vezetésével a Hagyjál főzni! című műsor, ami ezúttal a viccesebb részét mutatja meg a konyhai csatáknak, ugyanis családtagok próbálnak majd együtt főzni. Ám a felnőtt “gyerekek” nem biztos, hogy annyira ügyesen mozognak a konyhában, mint az édesanyjuk, édesapjuk…

Cool

A Coolon március 17-én érkezik a Foglalkozásuk: amerikai 3. évada. Emellett a csatornán az X-Akták és Rosewood után újabb amerikai sikersorozat jön, a Blindspot, méghozzá Rejtjelek címmel március 24-én.

RTL+

Március 4-én, azaz már ma jön a felfrissített arculatú RTL+ újdonsága, a Jogászok ásza Rob Lowe főszereplésével, amiért Golden Globe díjra is jelölték.

A Film+

Országos premierekkel készül a Film+ is. 13-án, vasárnap például náluk lesz látható az Arthur, a legjobb parti 18:45-kor, míg 20-án 19:20-kor a Képtelen kampány lesz látható.

 

Íme a leglényegesebbek egyetlen naptárban összefoglalva

Az RTL Magyarország tavaszi naptára
Az RTL Magyarország tavaszi naptára

Ajánlott videó

Olvasói sztorik