Média

Új regionális marketing- és pr-igazgató a Turnernél

Barbara Funke, a Turner új regionális marketing és pr igazgatója
Barbara Funke, a Turner új regionális marketing és pr igazgatója
Barbara Funkét nevezte ki a Turner közép- és kelet-európai marketing- és pr-igazgatói posztjára.

Mostantól ő felel a Turner regionálisan elérhető csatornái, így a Cartoon Network, a Boomerang, TNT (Lengyelország, Románia), TNT Serie, TNT Film és TNT Glitz (Németország, Ausztria és Svájc), minden marketing- és pr-tevékenységéért.

Funke a Turnerhez a Red Bull Mediától csatlakozott, ahol a marketingosztály vezetéséért, valamint a cégcsoport free to air csatornája, a Servus TV stratégiájának kialakításáért volt felelős. Ezt megelőzően márkamenedzser volt a Spin Master Internationalnél, valamint  termékmenedzser a Walt Disney Company Home Entertainment & Games németországi ágánál.

Barbara Funke székhelye Münchenben lesz, és Malgosia Chapman közvetlen irányítása alá tartozik majd, aki nemrégiben lett a Turner Brand & Content Engagement közép- és kelet-európai alelnöke.

“Nagy örömünkre szolgál, hogy egy olyan kitűnő kommunikációs szakember erősíti a csapatunkat, mint Barbara Funke. Televíziós, otthoni szórakoztatás és termékmenedzsment területeken szerzett tapasztalata kulcsfontosságú lesz TNT-portfóliónk piaci megerősítésében és gyerekcsatornáink nézettségének növelésében” – mondta Malgosia Chapman.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik