Média
Thorsten Schweer

Új programigazgatót nevezett ki a Turner

Szalay Dániel
Szalay Dániel

újságíró. 2016. 01. 25. 17:54

Thorsten Schweert nevezte ki a Turner Broadcasting gyermekcsatornáinak programigazgatójává a közép- és kelet-európai országokban.

Az új igazgató a Cartoon Network és Boomerang csatornák lineáris és non-lineáris programszerkesztéséért, beszerzéséért, a szinkronizálásáért felel régiószerte, azaz Magyarországon, Németországban, Hollandiában, Lengyelországban, Romániában, Oroszországban.

Schweer ezt megelőzően a német KiKA gyermekcsatorna programszerkesztéséséért és a programstartégiájának felépítéséért felelt, azelőtt pedig hat évig dolgozott az MGM csatorna program és on-air igazgatójaként. E szerepkörében az ő nevéhez fűződik az MGM csatorna kelet-európai elindítása.

Thorsten Schweer Matthias Heinze, a Turner közép-kelet-európai régió kereskedelmi alelnökének és a kelet-európai régió igazgatója irányítása alatt dolgozik.

“Nagy örömünkre szolgál, hogy Thorsten Schweer mostantól a mi cégünket erősíti. Széleskörű nemzetközi tapasztalata és a gyermekcsatornák terén szerzett elmélyült szakmai ismeretei fontos szerepet játszanak abban, hogy a Cartoon Network és Boomerang csatornák a legnézettebb gyermekcsatornákká váljanak Magyarországon” – mondta Matthias Heinze.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

THE ASSASSINATION OF GIANNI VERSACE: AMERICAN CRIME STORY "The Man Who Would Be Vogue" Episode 1 (Airs Wednesday. January 17, 10:00 p.m. e/p) -- Pictured: Edgar Ramirez as Gianni Versace. CR: Jeff Daly/FX
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.