Média

Új programigazgatót nevezett ki a Turner

Thorsten Schweer
Thorsten Schweer
Thorsten Schweert nevezte ki a Turner Broadcasting gyermekcsatornáinak programigazgatójává a közép- és kelet-európai országokban.

Az új igazgató a Cartoon Network és Boomerang csatornák lineáris és non-lineáris programszerkesztéséért, beszerzéséért, a szinkronizálásáért felel régiószerte, azaz Magyarországon, Németországban, Hollandiában, Lengyelországban, Romániában, Oroszországban.

Schweer ezt megelőzően a német KiKA gyermekcsatorna programszerkesztéséséért és a programstartégiájának felépítéséért felelt, azelőtt pedig hat évig dolgozott az MGM csatorna program és on-air igazgatójaként. E szerepkörében az ő nevéhez fűződik az MGM csatorna kelet-európai elindítása.

Thorsten Schweer Matthias Heinze, a Turner közép-kelet-európai régió kereskedelmi alelnökének és a kelet-európai régió igazgatója irányítása alatt dolgozik.

“Nagy örömünkre szolgál, hogy Thorsten Schweer mostantól a mi cégünket erősíti. Széleskörű nemzetközi tapasztalata és a gyermekcsatornák terén szerzett elmélyült szakmai ismeretei fontos szerepet játszanak abban, hogy a Cartoon Network és Boomerang csatornák a legnézettebb gyermekcsatornákká váljanak Magyarországon” – mondta Matthias Heinze.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik