Média

Kódolatlan lesz egy ideig az AXN és az HBO3

tn-parab (Array)
tn-parab (Array)
Holnaptól egy hónapon át ingyen nézhető az AXN. Az új HBO3 csatorna pedig húsvétkor lesz kódolatlan.

Érdekel a content marketing?

banner_300x250_fiu_nlc_24
Jelentkezz a márciusban induló képzésre!

Az AXN csatornát március 11-től április 11-ig, míg az új HBO3 csatornát március 26-án és 27-én, húsvétkor nézhetik kódolatlanul a UPC Direct műholdas tévészolgáltató magyarországi ügyfelei.

Országos premierek lesznek

Az ingyenes hónapra országos premierekkel készül az AXN. A Felejthetetlen (Unforgettable) negyedik évadában az eddigi legnehezebb ügyekkel folytatódik Clarrie Wells nyomozó története. Március 15-én lesz látható a Mindörökké (Forever) című krimisorozat premiere. A főhős, Dr. Henry Morgan, a halhatatlan halottkém a New York-i rendőrségen dolgozik. Munka közben azonban nem csak az áldozatok halálának okát próbálja megfejteni, hanem saját halhatatlanságára is igyekszik magyarázatot találni. Március 23-tól – a Wesley Snipes főszereplésével készült – A játékos – Fogadás életre-halálra (The Player) című sorozat akciójelenetei szórakoztatják a nézőket. A történet szerint Alex Cane, biztonsági szakértő egy nap különös ajánlatot kap egy dúsgazdag személyek által létrehozott titkos szervezettől, a Háztól. Március 30-tól indul a Kutyaütők (Mad Dogs), amelynek története öt középkorú barátról szól, akik egy közös utazáson felelevenítik a régi emlékeket, így a vidám tengerparti nyaralás véres fordulatot vesz. Végül pedig a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? (How to get Away with Murder) II. évada a szünet után a 9. résszel folytatódik március 21-én.

Sikersorozatok lesznek az HBO3-n

Az új HBO3 (a korábbi HBO Comedy pozícióján) csatorna megismerését segítő kétnapos kódolatlan hétvégén olyan HBO sikersorozatok láthatóak lesznek láthatók mint a Trónok harca, a Maffiózók, a Bakelit vagy épp az Aranyélet című magyar sorozat.

A kódolatlan időszak alatt az AXN csatornát a 48-as programhelyen, míg az HBO3 csatornát a 60-as programhelyen érhetik el a UPC Direct TV és Combo csomagjainak előfizetői.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik