Média

HD-csatornákkal erősít a UPC Direct

tévénézés tv tévé
tévénézés tv tévé
A műholdas televíziós szolgáltató bővítette a HD (high definition, azaz nagy felbontású) minőségben elérhető tévécsatornák kínálatát.

Érdekel a content marketing?

banner_300x250_fiu_nlc_24
Jelentkezz a márciusban induló képzésre!

Az ország valamennyi pontján elérhető műholdas szolgáltató a HD-csatornáinak kínálatbővítését azzal magyarázza, hogy a Nielsen Közönségmérés adatai szerint az LCD, plazma vagy LED tévével rendelkező háztartások aránya 49%-ről 56%-ra emelkedett a tavalyi évben, de hasonló mértékben nőtt a HD vételre alkalmas készülékek aránya is. A modernebb tévékészülékekkel együtt a minőségi tartalom iránti érdeklődés is fokozatosan növekszik a piaci visszajelzések alapján, legyen szó sportműsorról vagy bármilyen dokumentumfilmről egyre többen szeretnék ezt a lehető legjobb minőségben megnézni – közölte a UPC Direct.

A cég tájékoztatása szerint a kínálatbővítéssel a Medium HD TV csomagban így már 14, a Plus HD TV csomagban pedig már 16 HD felbontású adás érhető el. A magyar közszolgálati adások és az RTL Klub mellett jelentős számú szórakoztató, ismeretterjesztő és sportcsatorna érhető el HD minőségben is, többek között az Eurosport 1 HD, a Sport1 HD, a National Geographic HD, valamint a Discovery Schowcase HD.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik