Média

Nagy a jövés-menés Simicska és Nyerges rádiójában

Délutáni Roadshow - Music FM
Délutáni Roadshow - Music FM
Egy hét alatt három ember is távozott a Music FM-től.  A Délutáni Roadshow meg is szűnik a személyi változások miatt, pénteken ismétlést adtak helyette.

Balogh Tamás és Horváth Szilárd, a Simicska Lajos és Nyerges Zsolt érdekeltségébe tartozó Music FM Délutáni Roadshowjának két műsorvezetője jelenleg a felmondási idejét tölti. Távozásuk miatt a műsor meg is szűnik, de a rádió azt ígérte, hogy ugyanebben az időpontban egy hasonló jellegű, de részleteiben megújuló műsort indítanak hamarosan. A rádió egyébként a jelek szerint nem számított a gyors távozásokra, ugyanis pénteken egy régebbi adás ismétlését sugározta.

A váratlan felmondások egyébként mindössze egy nappal azután történtek, hogy – mint arról beszámoltunk – Pordán Petra közös megegyezéssel távozott a rádió reggeli műsorától, az Önindítótól, amelyet így most átmenetileg csak Bochkor Gábor és István Dániel vezet. Pordán Petra ugyanis elkezdett dolgozni a Sláger TV-nél, amit a rádiós munkával összeférhetetlennek találtak. (Azzal kapcsolatban, hogy ki lehet Pordán Petra utódja, máris beindultak a találgatások, többek között Jakupcsek Gabriella nevét emlegetik.)

A Délutáni Roadshow-ban dolgozó, de váratlanul felmondó Balogh Tamás egyébként Pordán Petra férje.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik