Szórakozás

Jakupcsek kerülhet a kirúgott Pordán Petra helyére?

jakupcsek gabriella (jakupcsek gabriella, )
jakupcsek gabriella (jakupcsek gabriella, )

Bochkor Gábort és István Danit is váratlanul érte a hír, amikor kiderült a múlt héten, hogy kolléganőjük, Pordán Petra távozik az Önindító című reggeli műsorból. A hölgy elfogadott egy műsorvezetői állást a Sláger TV-nél, ezért MusicFm-es főnökei összeférhetetlenségre hivatkozva megváltak tőle.

A rádió egyelőre nem jelentette be, hogy ki ül majd Petra helyére, de a találgatások beindultak és sokan úgy gondolják, hogy a tíz éves rádiós múlttal rendelkező Jakupcsek Gabriella lehet a befutó. Az MTVA egyébként karácsony előtt rúgta ki a műsorvezetőt két felvétel között, aki azóta leginkább haknikkal keresi a pénzt.

A megüresedett hely sorsáról anapokban ismét nagy felháborodást keltő Bochkor Gábor beszélt a Borsnak. “Semmiképpen nem szeretnénk, ha már a keresés korai szakaszában konkrét nevek kapcsán bárki találgatásokba bonyolódna. Természetesen több név is egyből felmerült bennünk, de az is lehet, hogy olyat választunk, akire eddig nem is gondoltunk. Az elkövetkező időben több jelöltet is ki szeretnénk próbálni. Mindenképpen előny a mikrofonrutin, ami okoskodás helyett tájékozottsággal párosul. És nagyon szeretnénk, ha egy szexi hang simogatna minket, természetesen egyenrangú partnerként.”

Csak, mert szeretem ezt a képet. ☺☺Nektek hogy tetszik? ☺

Közzétette: Petra Pordán – 2016. január 15.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik