Média

Új stílusmagazin a TV2-n

TrenDélet, tv2
TrenDélet, tv2
TrenDélet címmel jelentkezik szombat délelőttönként egy új divatműsor a TV2-n.

“A divat változik, a stílus örök”. Ez a mottója annak az életmód és stílusmagazinnak, amelyet november 14-től hat héten át minden szombaton láthatnak a nézők a TV2-n.

– Új trendeket, kifinomult és extrém stílusokat is megmutatunk ebben a műsorban – mondta Magony Szilvia műsorvezető. – Szeretnénk, ha látnák a nézők merrefelé halad a divat Magyarországon, és ötleteket kapjanak a saját stílusuk kialakításához.

A műsor ugyanakkor nemcsak trendeket mutat meg, két külön rovat foglalkozik az egészséges életmóddal és azzal, milyen egy igényes nő, milyen elvárásai vannak a mindennapokban magával és a környezetével szemben.

Magony Szilvia mellett Gajdos Tamás műsorvezető is feltűnik majd, hiszen nemcsak a hölgyeket, a férfiakat is épp úgy foglalkoztatja a divat.

Minden adásban feltűnik egy stílusos sztárvendég, aki magáról mesél. Többek között Schiffer Miklós, Náray Tamás, Árpa Attila és Vágó Réka, akik mesélnek hobbijaikról, kedvenc sportágukról, életmódjukról, és természetesen megmutatják ruhatárukat, kedvenc tárgyaikat, fotóikat. Az is kiderül, hogy képzelik el a számukra ideális, stílusos férfit és nőt.

A műsor ugyanakkor olyan örökzöld kérdésekre keresi a választ, mint például: ki mit szeret legjobban a másik nemben? Mit néz meg először, mi neki a legfontosabb? Vagy, hogy épp milyen ruhadarabot szeret látni a férfi a nőn és fordítva.

A műsor november 14-től szombatonként 11.35-kor lesz látható a TV2 műsorán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik