Média

Lengyelországban terjeszkedik a Marquard

papilot.pl
papilot.pl
A Marquard Media Lengyelország október végétől tovább növelte jelenlétét a lengyelországi digitális piacon a Papilot Sp. Z o. o. 80 százalékos átvételével.

A Papilot Csoport kiemelkedően sikeresen üzemeltet több, a régióban meghatározó weboldalt és közösségimédia-csatornát. Ezen belül is különösen jelentős a női szegmensben a papilon.pl oldal, a boska.pl a divat-, a supermamy.pl pedig a családi területen.

„A hozzánk tartozó Kozaczek Csoporttal szorosan együttműködve (pl. a kozaczek.pl és zeberka.pl weboldalak), illetve számos további, a női célcsoportot megcélzó digitális csatornával kiegészülve, valamint saját, prémium print márkáinkkal konzekvensen valósítjuk meg a szerkesztőségi tartalom stratégiai terjeszkedését. Felhasználóink számára élvezetes és minőségi tartalmat szolgáltatunk a modern média összes platformján” – idézi a terjeszkedés kapcsán kiadott közlemény Alicja Skrzypczakot, a Marquard Media Lengyelország ügyvezető igazgatóját.

„A Marquard Media Lengyelország számomra ideális partner nemcsak a nyomdai és online szerkesztőségi tartalom magas minőségét illetően, hanem a jövőbeli stratégiai elképzeléseink és az ezekhez tartozó aktivitások kapcsán is” – tette hozzá Krzysztof Gagacki, a Papilot alapító ügyvezetője.

A Marquard Media Lengyelország Sp. Z o. o. a Marquard Media International AG, Baar/ Schweiz vállalatcsoport tagja. A Joint Venture Hearst Marquard Publishing Sp. Z o. o- val együtt a Marquard Media Lengyelország vezető prémium tartalomszolgáltatója a nyomtatott és a digitális szegmensben, valamint a btl területen is.

A Marquard Mediának Lengyelországban közel 180 alkalmazottja van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik