Foci

Csúszni-mászni fognak az MTK játékosai

Szurkolói ankétot tartott a kiesés ellen küzdő MTK labdarúgócsapata. MInden fél összefogásra szólított.

Az MTK csapata a jó bajnoki kezdés után ma már a bentmaradásért küzd, főleg azután, hogy a kék-fehérek a hétvégén 2-1-re kikaptak a Hungária körúton a Siófoktól.

A csapat egy pontra van a kieső helyen álló balatoni csapattól (22, illetve 23 pont), így a vezetők rendkívüli szurkolói összejövetelt szerveztek, hogy a megmaradt drukkerek feltegyék kérdéseiket az érintetteknek.

Az ankéton részt vett Domonyai László vezérigazgató, Garami József szakmai igazgató, valamint Kanta József csapatkapitány vezetésével a teljes csapat.

A vezérigazgató szerint szembe kell nézni a ténnyel, összefogás nélkül nem sikerülhet a bentmaradás. Kanta József ígéretet tett arra, hogy az MTK játékosai csúszni-mászni fognak az elkövetkezendő találkozókon.

Stern Péter, az összejövetelt szervező Baráti Kör elnöke a találkozó után elmondta, szerették volna a szurkolók kifejezni a szolidaritásukat és azt, hogy ebben a helyzetben is a csapat mellett állnak, egyúttal várták, hogy a játékosok leszögezik, mindent megtesznek a sikeres szereplésért.

A felek úgy gondolják, eredményes volt a találkozó, mostantól a pontgyűjtés lesz az elsődleges feladat.

Az MTK legközelebb április 8-án, pénteken a Vasas otthonában lép pályára 17 órától.

AJÁNLOTT LINKEK:

Túl az ankéton (mtkhungaria.hu)
Stern: Össze kell zárni (mtkhungaria.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik