Foci

Az Újpest bátor futballra készül a Fradi ellen

A lilák folytatnák jó sorozatukat a zöld-fehérekkel szemben. A Fradi Egerben hangol a péntek esti összecsapásra.
Kapcsolódó cikkek

Holnap 19 órától az Albert Flórián Stadionban csap össze egymással a Ferencváros és az Újpest: a bajnoki mérkőzésnek – az ősi rivalizálás mellett – külön pikantériát ad a két csapat őszi találkozásának emléke, amikor a lilák hazai pályán 6-0-ra nyertek.

A Ferencváros játékosaiban biztosan lobogni fog a visszavágás vágya, ellenfelük viszont bátor játékra készül. “Azt gondolom, nem lepek meg azzal senkit, ha azt mondom: a Ferencváros–Újpest meccs mindig háromesélyes” – nyilatkozta Mészöly Géza, az Újpest vezetőedzője. Mint elmondta, a bátor futball mellett higgadt végjáték és folyamatos koncentráció is szükséges lesz a jó eredmény eléréséhez.

Mészöly hozzátette, a sérüléssel bajlódó Vermes Krisztián, Kiss Zoltán és Kovács Dániel kivételével mindenkire számíthat a holnapi mérkőzésen.

A Ferencváros szerda estétől péntek reggelig Egerben vesz részt összetartáson, a játékosok ma a város nevezetességeit is szemügyre vették. Prukner László vezetőedző nem számíthat a sárga lapok miatt eltiltott Maróti Béla játékára, rajta kívül azonban mindenki bevethető a zöld-fehéreknél.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) egyébként elutasította a Ferencváros kérését, miszerint – ellenőrzött körülmények között – a szurkolók használhassanak pirotechnikai eszközöket a rangadón.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik