Foci

Az MLSZ vizsgálja tovább a bíróügyet

A fegyelmi bizottságban tárgyalnak a múlt szerdai észt-bolgár felkészülési mérkőzésen engedély nélkül közreműködő három játékvezetőről.

Vágner László, az MLSZ játékvezetői bizottságának elnöke a Duna TV hétfő esti Sportaréna című műsorában elmondta: hétfőn a Budapesti Labdarúgó Szövetségben (BLSZ) meghallgatták a 2-2-es döntetlennel zárult összecsapást vezető Lengyel Kolost, valamint két asszisztensét, Selmeczi Krisztiánt és Csák Jánost, akik idehaza a BLSZ égisze alatt a Budapest-bajnokságban és az NB III-ban vezetnek mérkőzéseket.

Vágner szerint a három játékvezető a meghallgatáson elismerte hibáját, és azt is, hogy “direktben” vették fel a kapcsolatot a találkozót rendező menedzserirodával, és az utaztatta ki őket Törökországba. Úgy tudták, ifjúsági meccset kell vezetniük.

A játékvezetői bizottság elnöke kijelentette: Magyarországon hivatalosan senkit nem kerestek meg azzal, hogy szükség lenne három játékvezetőre az észt-bolgár mérkőzésen.

A bolgár-észt meccs 2-2-re végződött, Lengyel Kolos négy tizenegyest ítélt a találkozón. Korábban Dél-Amerikában vezetett botrányos találkozókon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik