Light

Bankkártyával és digitális kedvezménykuponokkal még nagyobb élmény az XBOX ONE PlayIT Show (X)

A régió legnagyobb számítógépes játékkiállítására kilátogatni hatalmas élmény: az XBOX ONE PlayIT Show kétnapos forgataga nemcsak a gamerek, hanem minden játékot, mozgást és szórakozást kedvelő felnőtt és gyerek számára tartogat meglepetéseket. Aki pedig előtte regisztrálja Maestro vagy Mastercard bankkártyáját a Mastercard Priceless Specials kedvezményprogramban, a szokásosnál is több különleges lehetőséghez juthat.

A Hungexpo három legnagyobb kiállítótermében 180 programhelyszín, 150 előadás, YouTuberek, Esport-versenyek, cosplay, Minecraft, retro PC-kiállítás, exkluzív játékbemutatók és sportolási lehetőségek is lesznek. Érdemes a Mastercard Priceless Specials mobilappból letölteni, vagy a honlapról kinyomtatni a PlayIT-en beváltható kedvezménykuponokat, hiszen ezekkel gyorsabban és kényelmesebben bejuthatunk a rendezvényre, bent pedig olcsóbban vásárolhatunk meg különböző termékeket.

Regisztrálj pár perc alatt, és érezd magad még jobban a PlayIT-en!

Több szempontból szinte VIP-vendégnek érezheti magát a PlayIT-en minden Mastercard és Maestro bankkártya-birtokos. „A kiállításon szeretnénk megmutatni a gamereknek, hogy a bankkártya nemcsak fizetési eszköz, hanem a kártyabirtokosoknak rengeteg élményt és lehetőséget is nyújt” – mondja Mondovics Péter, a Mastercard hazai marketingvezetője.

A Mastercard igyekszik már magát a PlayIT-re történő bejutást is megkönnyíteni, hiszen a kedvezmények honlapjáról vagy a mobilapplikációból letölthető kuponok között van vasárnapra szóló ingyenes páros belépő. Aki pedig szeretné elkerülni a tömeget, a megfelelő kuponnal akár egy órával a hivatalos nyitás előtt, külön gyors sorban léphet be a kiállítás területére, így egy teljes órával tovább, nyugodtabb körülmények között játszhat kedvenc játékaival. Bent a kiállítótérben is lesznek gyorsítósávok a Mastercard kedvezményprogramjában regisztrált tagok számára: lesz például olyan gyors sor-kupon, amellyel 4 játékhelyszínen sikerülhet jóval hamarabb a konzolokhoz jutnunk, elkerülve a hosszadalmas és fárasztó sorbanállást.

A Mastercard-élményekhez az exkluzivitás is hozzá tartozik, ennek jegyében a megfelelő kupon letöltésével bejuthatunk az legnépszerűbb magyar youtuberek – Pamkutya és Nessaj – zártkörű közönségtalálkozójára, sőt, autogramot is gyorsabban szerezhetünk kedvenceinktől a dedikáló zónában beváltható gyors-sor kuponnal.

Aki szeretne PlayIT-tel kapcsolatos relikviákat, pólót, baseballsapkát, vagy a kedvenc vloggereiről szóló könyveket vásárolni, ne felejtse el felmutatni a PlayIT Shopban levásárolható, 10%-os kedvezményt nyújtó Mastercard-kedvezménykupját! Mindezeken túl a PlayIt-en már önmagában a bankkártyás vásárlásért is kedvezmény jár: Mastercard és Maestro kártyával az éttermekben is olcsóbban fogyaszthatunk, így mindenképpen érdemes a PlayIT-re magunkkal vinnünk a digitális kedvezménykuponokat tartalmazó mobiltelefonunk mellett a bankkártyánkat is!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik