Light

Panaszkodnak az emberek, hogy az új Oreótól rózsaszínű lett a székletük

Az egy dolog, hogy a nyálad, nyelved és szád is színpompás lesz tőle, de a színezék még az emésztőrendszer legvégén is elfedi az eredeti színeket.

Az Oreo pár hete mutatta be a már Magyarországon is hódító édesség legújabb limitált szériás változatát az Egyesült Államokban. A cég a kekszet a Peeps nevű, híres mályvacukros amerikai édességgel ötvözte, aminek eredménye egy élénkrózsaszín krémmel töltött kekszvariáció lett.

Az hamar kiderült, hogy a neonszínű krémtől rikítóan rózsaszínű lesz az emberek szája, nyelve és nyála.

Don’t eat peeps flavored Oreos guys… #peepsoreos #peepsoreo #pink

Sarah Kistler (@sarahsmil_e) által megosztott bejegyzés, 2017. Febr 25., 15:54 PST


De a mályvacukros töltelék nem csak az emésztőrendszer elején okozott nem várt elszíneződéseket, hanem a legvégén is. Igen, az új Oreótól még az emberek ürüléke is rózsaszínű lett, és ezt a sokkoló felfedezést több fogyasztó is közösségi oldalakon osztotta meg ismerőseivel. (Nem kell megijedni, képeket szerencsére nem osztottak meg – legalábbis mi nem futottunk bele egybe sem.)

“A Peeps Oreók élénk rózsaszínné tették a kakimat”


“Köszönöm Oreo, Peeps, hogy vöröses-rózsaszínné változtattátok a kaimat”


“Srácok. Megettem ma egy egész csomag Peep Oreót…és a kakim rózsaszínű”

Az Oreo közleményben reagált a nem várt hatásra, leírva, hogy a töltelékben egy élénkrózsaszín ételszínezék található (FD & C Red No 3), és elmagyarázták, hogy az ilyen ételek „ideiglenesen megszínezhetik a nyelvet és szájat”. És a végén hozzátették: „Ezek az ételek ideiglenesen megszínezhetik az ürüléket is.”

Az amerikai sajtóban megjelent beszámolók szerint az elváltozás csak azokat az embereket érintette, akik nagy mennyiségben ettek az édességből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik