Light

Minden idők egyik legbizarrabb kocsmai WC-jelenete került az internetre

Vannak olyan hülye sztorik, amiket olvasva egyszerűen képtelenek vagyunk elhinni, hogy megtörténtek. Nem, ezúttal ne tessék politikára gondolni, olyasmikre célzunk, mint például az első randiján a kakiját a retiküljében rejtegető nő édes-bús története.

Ilyenkor mindig felmerül, vajon tényleg megtörtént esetről van-e szó, vagy csupán egy feltűnési viszketegségben szenvedő internet-felhasználó próbál meg a hírekbe bekerülni; de ami most jön, az biztosan igaz – hiszen fotó is készült a helyszínen.

Egy fickó megosztotta ismerősével (utóbbi pedig a Redditen keresztül az egész világgal) előző estéjének eseményeit. A sztori úgy kezdődik, hogy hősünk a Workman’s nevű dublini szórakozóhelyen bulizott, és ki kellett mennie a WC-re. Amikor belépett, a következő látvány fogadta:

két fickó vizelt a piszoároknál, de úgy, hogy a nadrágjuk a bokájukig le volt tolva. 

Ránéztek, és hősünknek úgy tűnt, mintha csak csatlakozásra biztatták volna, úgyhogy ő is melléjük állt, de a gatyáját csak kigombolta. A másik két fickó elkezdte skandálni, hogy ő is tolja le bokáig.

Ez azonban még messze nem a legszürreálisabb része a sztorinak.

Ekkor belépett egy negyedik férfi, meglátta a letolt gatyájú embereket, és azt tette, ami a leginkább logikusnak tűnt:

előkapott egy tradicionális ír sípot, és elkezdte játszani a Bog down in the valley című dalt.

Az egyik letolt gatyás ekkor elkérte tőle a hangszert, az idegen természetesen kapásból odaadta neki; helyette pedig előkapott egy furulyát. Ezek után megvitatták, hogy G-ben vagy D-ben játsszák a dalt, majd amikor egyetértésre jutottak, együtt előadták a Bog down in the valley-t, úgy, hogy a többség még mindig letolt gatyával, csupasz alsótesttel álldogált.

A kép alsó részét érthető okokból levágtuk, de itt megtekinthető (18 éven felüliek számára).

imgur.com
imgur.com

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik