Élet-Stílus

Az első randin a kakiját rejtegető nő sztorija megrengette az internetet

„Bátor, higgadt, magabiztos nő vagyok, így aztán nyugodt szívvel el mertem menni a WC-jére és kakiltam. Hiba volt.”
Kapcsolódó cikkek

Ha van tökéletes első randi, akkor az nem pont olyan, mint amit egy @_blotty felhasználónevű nő posztolt ki a Twitterre. A rengeteg tweetből álló folyam rendkívül erősen indul:

El kell mesélnem egy történetet. A kakimról szól”.

Már ez a poszt közel 3000 megosztást és több mint 3500 lájkot ért el, pedig a sztori még el sem kezdődött.

A hölgy leírja, hogy előző nap találkája volt egy férfival, akivel korábban egy élelmiszerboltban találkozott, és a fickó azonnal elhívta randizni. A dolgok most úgy alakultak, hogy az úriember lakásán kötöttek ki.

Bátor, higgadt, magabiztos nő vagyok, így aztán nyugodt szívvel el mertem menni a WC-jére és kakiltam. Hiba volt. Nem működött rendesen az öblítés”

– így kezdődik a dráma. Hősünk azt tette, amit minden bátor, higgadt, magabiztos ember tehet: pánikba esett. Próbálta többször is lehúzni, ami ugye önmagában is ciki, és az is roppant kellemetlen volt, hogy már huzamos ideje a klotyón tartózkodott.

Egyetlen darab kaki maradt ott”

– írja a baleset elszenvedője, aki végül úgy döntött: WC-papírba csomagolja a rebellis hurkát.

Több réteg papírba tekerte, és betette a retiküljébe.

Ezek után visszament, hogy élvezze a férfi társaságát. Csókolóztak, és hallgatta az udvarló udvarlását, de közben végig arra gondolt, hogy egy darab szar van a táskájában. Titokban sms-t írt lánytestvérének, abban bízva, hogy tanácsot kap a tragikus helyzet megoldására. A nővér azt javasolta, hogy menjen ki az udvarra, mintha rágyújtana, és dobja el a csomagot.

Néhány óra múlva végül megoldódott az ügy: miután a férfi elment vécére, és hallhatóan sikeresen lehúzta, a nő is tett egy próbát, és az öblítés végre megszabadította a kínos pakktól.

Ahogy az egész sztori, úgy a lezárás is tökéletes. A posztoló komoly tanulsággal és tanáccsal fejezte be a tweet-sorozatot:

Ne igyatok kávét randi előtt. Sokkal jobb álmosnak lenni, mint kakit rejtegetni a retikülben.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik