Light

Puskás Petinek munkával telik az első párjával közös karácsonya

Puskás Peti és Angéla (Puskás Peti )
Puskás Peti és Angéla (Puskás Peti )

“Nagyon szeretem a karácsonyt, mert együtt van az egész nagy család ilyenkor. Amit nem szeretek, az a vásárlási őrület. Szerintem nem erről szól, és kicsit szomorú is vagyok miatta, hogy ennyire efelé tolódott el ez a csodás ünnep. Én nagyon kis ajándékokat szoktam kérni pont amiatt, hogy ne a költekezésről szóljon minden” – kezdte Puskás Peti, mikor az ünnepi időszakkal kapcsolatos érzéseiről kérdeztük. A színész-énekes arról is mesélt, az idei karácsony különleges ugyan, ám mégsem otthoni láblógatással telik.

Az első igazán közös karácsonyunk lesz Angélával, viszont beindult a családi előadás dömping, így én a Madáchban töltöm az időmet, ahogy Angéla is a Vígszínházban. Úgyhogy előre be volt tervezve pontosan minden; mikor, hol találkozunk és ünnepelünk együtt a pár napban. Természetesen dolgozunk karácsonykor-szilveszterkor is, de ez szerintem minden előadóművész életéhez hozzátartozik”

– mondta el a The Biebers frontembere, aki kérésünkre nevetve idézte fel kedvenc családi emlékeit is az ünnepről.

“Ami nálunk jellemző , hogy mi díszítjük a karácsonyfát öcsémmel… aztán apa jön és átdíszíti. Egyszer pedig felgyulladt a karácsonyfánk az egyik gyertyától. Régen volt már, de azóta a szemem előtt van, ahogy nagypapa és apa oltják el a fát; a fürdővizemmel.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik