Light

Rúzsa Magdi legszívesebben kenyeret ajándékoz karácsonykor

“A Vajdaságban van a bölcsőm, de Budapesten van az otthonom” – mondta el többek közt Rúzsa Magdi a Bestnek adott interjújában, ahol azt is kifejti, mennyire fontosak számára a hagyományok.

“Karácsonykor különösen fontos, hogy otthon lehessünk kicsit Bácskában. A karácsonyi vacsora után mindannyian elmegyünk az éjféli misére, és ennek különleges hangulata van. (…) Amikor beülsz a templomba, és ott látod azt a kevés kis magyarságot, aki együtt akar lenni az ünnepen, az nagyon megmelengeti a szíved. Gyerekként valahogy nem éreztem ennek a fontosságát, de most már tudom, hogy a gyerekemet is el akarom majd vinni ezekre az alkalmakra…” – mesélte az énekesnő, aki azt is elárulta, nem ajándékoz senkinek nagy dolgokat.

“Mindig apróságokat szoktam venni, nem azon van a hangsúly, hogy nagy, drága ajándékokat adjak a szeretteimnek. Legszívesebben kenyeret ajándékozok mindenkinek, mert szerintem nincs ennél szebb gesztus. Ezzel azt kívánom kifejezni, hogy mindig legyen kenyér az asztalon. Szerintem ezt kell kívánni a másiknak.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik