Light

Kiss Ramóna 10 évet várt élete legszebb karácsonyi ajándékára

“Apukám 24-én reggel 7 óra harminckor az Indul a mandula című Republic nótával ébreszt minket a húgommal, és lerángatja rólunk a takarót. Borzasztó élmény, de szeretjük” – kezdte nevetve Kiss Ramóna a Reflektor kamerái előtt, ahol a családjával közös, igazán hangulatos szokásaikról mesélt.

Egész nap üvöltenek a karácsonyi zenék, apukám kicsit kiborul, mert nyilván nem tudja belefaragni a fát a tartóba, anyu odaéget valamit, mi próbáljuk díszíteni a fát a húgommal, de akkor a húgom a telefonját nyomkodja, én összeveszek vele…. Hát, ilyen egy huszonnegyedike, de szerintem nagyon sok helyen ilyen. Igen, várom a karácsonyt!

Minden évben megfogadom, hogy legkésőbb novemberben lezárom az ajándékvásárlásokat. Nos, még egy darab ajándékot nem vettem. De most már legalább a fejemben kész van, hogy ki mit kap. (…) Igazából a hasznos ajándékok mellé megpróbálunk mindig élményt is adni egymásnak: hógolyózás, hóemberépítés, forralt bor főzés, gesztenyesütés; ez mind-mind a családi karácsonyi program része” – mesélte lelkesen a színésznő, aki elárulta azt is, mi volt eddigi élete legszebb ünnepi meglepetése.

Életem legnagyobb ajándékát 1994. decemberében kaptam, amikor megszületett a testvérem, és ő került a fa alá. 10 évet vártam rá, úgyhogy az egy nagyon boldog pillanat volt”

– mondta el a Barátok közt Zsófija, aki a jótékonyságról sem feledkezik meg, és az idei ünnep környékén az SOS Gyermekfalvak lakóinak segít.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik