Light

Szandiék nem görcsölnek rá a karácsonyi ajándékvásárlásra

Az énekesnő számára nem a pénzköltésről szól az ünnep, sokkal fontosabb hagyományokat őriznek.

Mint sokan mások, már Szandiék is készülnek a karácsonyra, az adventi forgatagban azonban nem csak a külsőségekre adnak.

“A házunkat már kívül-belül feldíszítettük girlandokkal és égősorokkal, Csabikával készítettünk adventi koszorút, így a hangulata már meg van az ünnepvárásnak, de számunkra sokkal többről szól a karácsony. Nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is igyekszünk ráhangolódni Jézus születésére” – kezdte a 24.hu-nak az énekesnő, aki a családi hagyományokról is mesélt nekünk.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

“A karácsonyfára minden évben saját készítésű díszeket akasztunk, már egészen szép gyűjteményünk van. Idén például parafa dugóból csinálunk angyalkákat. A szentestét mindig szűk családi körben töltjük a férjemmel és a három gyerekkel, másnap pedig meglátogatjuk a testvéremet és anyukámat, akinél mindig töltött káposzta és halászlé a menü” – mesélte Az ének iskolájának tanára.

Szandi azt is elárulta, hogy sosem izgul az ajándékok beszerzése miatt. “Nem szoktunk erre rágörcsölni. Egyelőre még nincsenek meg az ajándékok, de Csabival általában egy nap alatt megszerzünk mindent. Nem akarjuk, hogy erről szóljon a karácsony. Sokkal fontosabb a meghittség és az, hogy ott vagyunk egymásnak.”

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik