Light

“Bosszúból” fánkot küldött a rendőröknek a stadionból kidobott férfi

240 darab fánkot küldött a rendőrségnek egy kaliforniai férfi, miután kivezették egy futballmeccsről – számol be a Huffington Post.

A férfi Los Angelesből utazott Madisonba, hogy megnézzen egy amerikai futballmérkőzést vasárnap este. A diákoknak fenntartott szektorba vett jegyet, és amikor át akart ülni a barátaihoz, a rendőrök kivezették a stadionból.

Másnap egy küldemény érkezett 240 darab kókuszos fánkkal a helyi parancsnokságra. A fánkokat kézbesítő sofőrtől megtudták, hogy a süteményeket a korábban pórul járt férfi küldte.

A meccsen intézkedő tiszt szerint az ajándék szimbolikus. A rendőri szakma nagyszerű – ahogy a fánk is az. Ugyanakkor vasárnap este hibát követtek el az intézkedésnél, és ennek megfelelően kapták a  -magyarázata szerint – alapból nagyszerű, a kókusz miatt mégis hibás fánkokat.

A férfi kilétét a rendőrség nem fedte fel, mivel nem követett el bűncselekményt. Hogy pontosan mi is történhetett a stadionban, azt nem lehet tudni. A rendőrség szerint a férfi tisztelettudóan és méltóságteljesen viselkedett.

A fánkokat végül a rendőrség felajánlotta az Üdvhadseregnek, hátha ott nagyobb hasznukat veszik.

Hogy a kókusz mégis miért rontotta el a tökéletes fánkokat, arra nem derült fény…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik